*UUTISET *

Kansainvälinen huovutustapahtuma ”Wool in nature 2017” Kalvåg, Norja

Viime viikolla, 19-24.6.17 kesäakatemia järjestetti ison tapahtuman Norjan rannikolla, ”Woll in nature”. Huovuttajat Norjasta, Suomesta, Kanadasta, Tanskasta, Skotlannista ja Irlannista tulivat pieneen kalastajakaupunkiin Kalvåg.


huovutus, felting, wool, villa, wool in nature

Viikon ohjelma sisälsi huovutuskursseja, näytetöitä ja proektin nimeltään ”Wool in nature”. Suurin osa ohjelmaa pidettiin galleriassa Galleri Frøya.

felting

Kuten monilla muillakin huovuttajilla, minullakin oli esittelyaikaa. Teemaksi valitsin neulahuovutetun pään. Kolme tuntia gallerian vierailijat katsivat työnkulkua ja esittivat mitä mielenkiintoisempia kysymyksiä.

huovutus, needle felting

Esittelin neulahuovutuksen tekniikan tekemällä tontun päätä. Oli mielenkiintoista näyttää työteko niille, jotka todella halusivat oppia huovuttamaan.

huovutus, felting, needle felting

Sitten pidin kaksipäiväisen koulutuksen ”kolmiuloitteestä neulahuovutuksesta”. Oppilaillani ei ollut aikaisempia kokemusta neulahuovutuksesta, mutta ovat tehneet erittäin hyvää työtä. Olen siis ylpeä heistä!

ull, wool, villa

Erikseen kulkee iso priekti ”Wool in nature”, jossa jokainen taiteilija on luonut taideteoksen huovasta, jonka jälkeen ne asetettiin luontoon. Kaikki alkoi luonnosta ja kaikki sinne loppujen lopuksi päättyy. Nämä luomukset valokuvataan säännöllisesti, joten on mahdollista jäljittää kuinka luonto ottaa asiat takaisin itselleensä.

Tämä oli minulle ensimmäinen kerta osallistueeni tällaisiin tapahtumiin. Se täytti inspiraatiolla, energialla ja uusilla ideoilla. Oli mukavaa keskustella ja työskennellä taiteilijoiden kanssa eri maista, jakaa huovutuskokemuksia ja vaihtaa kuulumisia.

Kiitos, Kalvåg!


🎁 Paina TÄSTÄ, jos haluat saada lisätietoja ajankohtaisista asioista ELLUNHUOPA -pajalta uutiskirjeenä sähköpostiisi

uutiskirje

Mainokset

Kategoriat:*UUTISET *

Tagged as: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s