Huovutettujen jalkineiden salaisuuksia. Tossut. Online- kurssi

Luokat: Huovutus
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Tulette kurssin aikana oppimaan, miten huovutetaan tossut, lisäksi tulen näyttämään, miten neulahuovuttaa kuvioita tossuihin ja ommella pohjalliset niihin.

Näytän kaikki välivaiheet yksityiskohtaisesti. Tulette näkemään käteviä työvälineitä mitä käytän ja toimivia menetelmiä.

Selkeän video-ohjeen kanssa on mukavaa työskennellä. Hyvänlaatuinen video sisältää paljon oppimateriaalia. Ajanne säästämiseksi tein siitä suurimmaksi osaksi nopeatempoisen. Lisäksi onlinekoulutus “Huovutettujen jalkineiden salaisuuksia” sisältää valmiita kaavoja ja valokuvaohjeita ja tekstejä.

Kurssin sisältö

Kurssi koostu viidesta osasta:

 • Osa 1. Ohjeita mittaukseen
 • Osa 2. Materiaalit ja työvälineet
 • Osa 3. Villan asetteleminen. Huovutus & vanutus vaiheet
 • Osa 4. Kuvien huovuttaminen tossuihin neulahuovutustekniikalla
 • Osa 5. Pohjallisten ompelu

Miksi verkossa?

Se on kätevä: voit valita vapaasti, milloin ja miten pitkään harjoittelet ja huovutat.

Huovutus on luontoystävällinen harrastus ja sitä harrastavan ei tarvitse olla yksinäinen!

 🌟 HUOM! Kurssi on tarkoitettu yksityiskäyttöön, eikä julkisen jakoon, eikä opetus materiaaliksi.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Näytä lisää

Mitä opit?

 • Kurssin tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus tehdä huovutetut tossut itse tutussa ympäristössä ja niille sopivaan aikaan, lisäksi antaa tukea kurssin osallistujille.
 • Online- kurssilla kerron teille miten saada hyvännäköiset ja kestävät jalkineet, koristella niitä kuvalla ja ommella siihen pohjalliset. Jaan omia menetelmiä ja tapoja tällä kurssilla.

Kurssin opettaja

Ellu Bondar
Verkkokoulutuksessa annan muille mahdollisuuden kokea iloa, oppia uutta ja toteuttaa omin käsin haaveita ja unelmia! Olen taiteilija nimeltään Ellu Bondar, se joka on harjoittanut huovutusta vuodesta 2009 asti. Kehitän taitojani koko ajan parantaakseni tulostani yhä enemmän. Valmistan tuotteita käyttämällä märkähuovutusta, neulahuovutusta ja muitakin tekniikoita. Teen huopatauluja, pienoismalleja, vaatteita, huopatossuja ja koruja, yms… Olen järjestänyt huovutuskursseja Suomessa ja ulkomailla. Vuosien varrella minulla on kertynyt jo aika paljon tietoa, mistä olisi hyötyä muillekin. Koulussani opitte huovutuksen nopeasti, sekä laajasti. Kun hallitset tekniikat sekä olet oppinut käytännössä, ei ole rajaa mitä et voisi tehdä. Olen luonut mahtavan Huovutuskoulun, joka toimii sinulle portaana huovutusammattilaiseksi. Opiskelun aikana sinä tulet oppimaan niin perusasioita kuin myös todella syvällistä tietoa huovutusmaailmasta. Haluaisitko opetella uusia taitoja, mutta et tiedä miten pääset alkuun. Autan sinua mielelläni. Miksi tämä koulutus on juuri sinulle? Olet varmasti huomannut, että yksittäisiä neuvoja löytyy ripotellusti monesta paikasta. Siinä tiedon tulvassa ja neuvojen soveltamisessa sinulla menee aikaa, ja sinä jopa saatat ”hukkua tiedon määrään”. Mitään konkreettista ei kuitenkaan ole, eikä ole osaajaa jolta kysyä. Sinun aikasi on kortilla ja turhautuminen voi näyttää merkkejä. Mutta tässä koulussa neuvot ja apu ovat lähellä. Kaikki on johdonmukaisesti tehty, ja niin että jokainen oppii. Opiskelu koulussani säästää sinun aikaasi ja pääset tekemään lempiasioita heti. Annan teille selkeän askel askeleelta -algoritmin, josta et voi eksyä. Selkeillä ohjeilla säästät aikaa, ja intosi työtä kohtaan kasvaa. Opettajana teillä toimii alan ammattilainen, jolla on valtava kokemus. Minä haluan jakaa toimivat ja kehitetyt työskentelymenetelmät juuri sinun kanssasi. Minun tuki ja turva on kanssasi koko matkan. Itsesi transformaatiossa sinä et palaa koskaan entiseksi, vaan sinulle tulee valtavasti tietoa ja taitoa. Pääset loistamaan omilla töilläsi.

Kurssin opetussuunnitelma

Osa 1. Ohjeita mittaukseen

 • Kaavan rakentaminen

Osa 2. Materiaalit ja työvälineet

 • Paljonko tarvitset villaa? Muut tarvikkeet

Osa 3. Villan asetteleminen. Huovutus & vanutus vaiheet

 • Tossujen tekeminen

Osa 4. Kuvien huovuttaminen tossuihiin

 • Neulahuovutus

Osa 5. Pohjallisten ompelu

 • Viimeistely
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
en_GBEN