RYHMÄKURSSIT

ELLUNHUOPA HUOVUTUSKURSSI

huovutuskurssi, huovutusohjeet

Huopa on monipuolinen luonnon materiaali. ELLUNHUOPA huovutuskursilla tutustut huovutuksen maailmaan. Tällä matkalla opit eri tekniikoita ja samalla teet tutkimusretkeen itseesi.

Opit taitoja, luotat itseesi, annat itsellesi luvan luoda uutta, saavutat mielenrauhaa. Ellun avulla löydät uuden tien ja nostat käsityöharrastuksesi uudelle tasolle.

Voimme myös suunnitella kurssin ryhmän toiveiden mukaan. Kysy lisätietoja!


Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous teille sopivasta kokonaisuudesta!

Katso myös:

ELLUNHUOPA online-koulutukset tarjoavat joustavan mahdollisuuden opiskella villan huovutusta juuri silloin kuin haluat ja aivan missä haluat >>


”Olen niin iloinen katsoessani piilossa olevia ihmisten sisäisiä lahjoja. Uskon, että jokainen pystyy siihen, jos vain haluaa ja tekee töitä sen eteen. Minä omasta puolestani teen kaikkeni nostaakseen ihmisten taidot pinnalle. Kiitos kaikille osallistujille!”, kertoo taiteilija Ellu Bondar.


Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin saat uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeet lähetetään sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Kirje sisältää tietoja tulevista tapahtumista, alennuskuponkeja ja muita etuja. 

Huovutuskurssi verkossa >>

Huovutus lasten kanssa >>

Subscribe
Notify of
guest

3 KOMMENTTIA
Uusin
Vanhin Eniten äänestetty
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pirkko
Pirkko
Jäsen
30 elokuun, 2020 2:14 pm

Pari vuotta sitten aloin miettiä, että osaisinko koristella kutomiani tossuja villalla.  Aloin itse opetella neulahuovutusta. Mielenkiinto heräsi ja silmiini osui netissä,Ellun huovan järjestämä kurssi. Sinne oli päästävä. Kurssilla huovutettiin neula… Jatka lukemista »

WhatsApp Image 2020-08-30 at 15.07.55.jpeg
Elina
Elina
Jäsen
22 elokuun, 2020 9:02 am

Huopatossut

20200803_213624.jpg