SISUSTUSTAULU / KORISTETYYNY

Huopataulu valokuvasta

Olen varma, että edes jossakin vaiheessa sinua on harmittanut, että aika menee aivan liian nopeasti. Se ei pyydä erillistä lupaa kelata vuosiamme hetkessä. Minusta ei enää ikinä tule pikku tyttöä, enkä enää koskaan pääse näkemään minun lapsuuden koiraa.

Ne puhuvat, että saa ajatella tulevaisuutta, muttei jäädä miettimään mennyttä. Ne sanoivat: ”se meni jo”! En ole tästä asiasta täysin samaa mieltä, sillä meidän kokemuksemme tekevät meistä omalaatuisia ja uniikkeja ihmisiä. En näe siinä mitään pahaa, että joku säilyttäisi hyviä muistoja mahdollisimman pitkään.

En ole taikuri, enkä osaa palata menneeseen. Osaan kuitenkin tehdä ”villa-klooneja” lemmikeistä. Ne auttavat säilyttämään muistoja ja sydämen lämmön.

Mikä kaikki voi olla lämmintä?

Tiedät varmaan sen tunteen, kun ulkona on kylmä ja kaipaat lämpöä. Sisälle mennessäsi tiedät, miltä maistuu lämmin tee tai kaakao. Sormiasi ei palella, koska niin lämpimät ja pehmeät ovat lapaset, jotka olivat sinun käsissäsi ulkona. Käperryt lämpimään vilttiin lämmittävän ja tunnelmaa luovan takkatulen ääreen. Tunnelmavalossa sinä uppoudut lämpimiin muistelmiin, jotka lämmittävät mieltäsi ja sydäntäsi.

Kun avaat silmäsi, huomaat seinällä roikkuvan lämpimän taulun, joka lämmittää talon seinää – ja silmää, kun sitä katsoo. Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä, joita löydätte minun verkkokaupastani.

Tiesitkö sen, että voit jopa tilata oman taulun rakkaimmasta lemmikistäsi? Toteutan taulun sinun toivomuksiesi mukaan. Suunnittelen työn niin, että se sopii sinun sisustukseesi sekä lämmittää mieltä ja herättää muistoja ja tunteita, kun taulussa on sinun rakkain lemmikkisi.

Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

huopataulu, lahja koiran omistajalle, koiran taulu, koira, lahja, uniikki lahja

Teen kloonin lemmikistäsi!

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopataulu

Lemmikin muistotaulu omalla valokuvalla. Voin tehdä sinulle huopataulun koirasta, hevosesta, kissasta, tai muista eläimestä ja aiheista. Se on niin ihana muisto, ja lisäksi erikois-sisustuselementti kotiisi. Tauluun kuuluu kiinnikemenetelmät, eikä taulua tarvitse erikseen hoitaakaan, vain pyyhkiä pölyt! Värit, joilla villa on värjätty kestää jopa kymmeniä vuosia.

Tilaus onnistuu helposti. Tarvitsen vain taulun mitat ja valokuvan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

100% käsintehty tuote, hyvälaatuinen, luonnolliset raaka-aineet, uniikki!

✔ juuri sinua varten 

✔ voin käyttää huopatuotteissa aitoja koiran karvoja. Parempi, jos löytyy kammattua pohjavillaa, kuten leikattua. Pyydä tarjousta!

Valmistan tuoteen sinulle mielelläni toiveidesi mukaan. Tarvitsen hyvälaatuisen valokuvan ja omat toiveesi. Tässä vaiheessa otan vastaan kommentteja ja toiveita lisää.

Huopataulun hinta vaihtelee koon, kehyksen tyypin ja työn vaativuuden mukaan.

Voin tehdä kuvaan useita eläimiä lisämaksusta! Hintaan lisätään postimaksu. Voin valmistaa tuoteen myös suuremmassa tai pienemmässä koossa, siitä erikseen sovittaessa. Jos haluat kehystää taulun, kerro toive etukäteen. Minun huopatauluni ovat tehty vain ja ainoastaan luonnon materiaaleista: villasta ja nahasta. Huopataulujen paksut pohjat huovutan itse. Lisäksi tauluun kuuluvat kiinnikkeet ja koukut. Koristetyynyt valokuvasta

Totta se on, että koti ja sisustus voivat kertoa yllättävän paljon asukkaidensa persoonallisuudesta. Olen aivan vakuutettu siitä, että sellainen huopatyyny tuo asiakkaiden kotiin rentoutumisen ja kotoisuuden.

Sisustustyynyt lemmikin valokuvasta luo kotiin tunnelmaa ja tekee siitä persoonallisemman.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Sinun ihanan kodin sisustustauluja muista aiheista

Huopataulu sisustaa tyylikkäästi asuntoa ja täyttää sen pehmeällä lämmöllä. Kysy tarjousta!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Kysy lisätietoja tuotteista tai pyydä apua verkkokaupasta asiointichatissä klikkamalla oikealla alareunalla olevaa kuvaketta. Mikäli en kerkeä vastata viiteen minuuttiin, saan viestisi sähköpostiini.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989