HUOPATAULU / HUOPATYYNY

Huopataulu valokuvasta / Lemmikkimuotokuva

huopataulu, lahja koiran omistajalle, koiran taulu, koira, lahja, uniikki lahja

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopataulu

Pala palalta rakennan oman pikku-maailmani ympärilleni. Lähde mukaani ihmeelliseen taiteen maailmaan. Voin tehdä sinulle huopataulun koirasta, hevosesta, kissasta, tai muista eläimestä ja aiheista. Se on niin ihana muisto, ja lisäksi erikois-sisustuselementti kotiisi. Tauluun kuuluu kiinnikemenetelmät, eikä taulua tarvitse erikseen hoitaakaan, vain pyyhkiä pölyt! Värit, joilla villa on värjätty kestää jopa kymmeniä vuosia.

Tilaus onnistuu helposti. Tarvitsen vain taulun mitat ja valokuvan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

100% käsintehty tuote, hyvälaatuinen, kotimaiset raaka-aineet, uniikki!

✔ juuri sinua varten 

✔ voin käyttää huopatuotteen aitoja koiran karvoja. Parempi, jos löytyy kammattua pohjavillaa, kuten leikattua

Valmistan tuoteen sinulle mielelläni toiveidesi mukaan. Tarvitsen hyvälaatuisen valokuvan ja omat toiveesi. Tässä vaiheessa otan vastaan kommentteja ja toiveita lisää.

Huopataulun hinta vaihtelee koon, kehyksen tyypin ja työn vaativuudeen mukaan.

Voin tehdä kuvaan useita eläimiä lisämaksusta! Hintaan lisätään postimaksu. Voin valmistaa tuoteen myös suuremmassa tai pienemmässä koossa, siitä erikseen sovittaessa. Jos haluat kehystää taulun, kerro toive etukäteen. Minun huopatauluni ovat tehdyt vain ja ainoastaan luonnon materiaaleista: villasta ja nahkasta. Huopataulujen paksut pohjat huovutan itse. Lisäksi tauluun kuuluvat kiinnikkeet ja koukut. 

🎁 TUTUSTU ELLUNHUOPA NETTIKAUPPAAN >>nettikauppa, askartelukauppa, huopa,huovutus tarvikkeet, taidekauppa, taidelahja

nettikauppa, ellunhuopa, tila lahja netista, elämäsi lahjat lukuisiin unelmiinTyynyt valokuvasta

Tyynyliina velvetistä yhdellä lemmikillä maksa 165€. Mikäli haluat tyynyliinan olevan tehty 100% villasta ja käsin huovutettu, (45x45cm) hinnaksi tulee 245€. Kahden eläimen tyynyn hinta 325€. ELLUNHUOPA -nettikaupassa ostosten tekeminen on helppoa ja nopeaa >>

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Millä tekniikalla valmistan tuotteita? >> 

Tilaa nyt ja saat tyynyt ja muut upeat tuotteet kotisi sisustukseen!

Valitse tyynyn värin värikartasta:

tilaustyö; väri; käsityö; hattu; lahja; uniikki; paras lahja; hat; wool; felt; lahjaksi; talvi; joululahja;


 Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus, ota yhteyttä, jotta voin tarkistaa, onnistuuko valmistaminen nopeassa aikataulussa.

Kun työ on valmis, saat siitä kuvan sähköpostiisi. Tässä vaiheessa pienet muokkaukset työhön ovat mahdollisia. Valmis tuote toimitetaan postin välityksellä antamaasi osoitteeseen. 

Huopatuotteet on tehty suomalaisen kehräämön villasta ja käsin huovutettu, sen takia voi tulla pieniä eroavaisuuksia alkuperaisestä versiosta.


🎁 TUTUSTU ELLUNHUOPA NETTIKAUPPAAN >>

nettikauppa, askartelukauppa, huopa,huovutus tarvikkeet, taidekauppa, taidelahja

nettikauppa, ellunhuopa, tila lahja netista, elämäsi lahjat lukuisiin unelmiin


Huovutettu tauluja muista aiheista

Suomen luonto on makuuhuoneessa!
On mahdollista herätä joka aamu luonnon lähellä. Kolmiulotteinen huopataulu sisustaa tyylikkäästi asuntoa ja täyttää sen pehmeällä lämmöllä. Kysy tarjousta!


Kysy lisätietoja tuotteista tai pyydä apua verkkokaupasta asiointinchatissä klikkamalla oikealla alareunalla olevaa kuvaketta. Mikäli en kerkeä vastata viiteen minuuttiin, saan viestisi sähköpostiini.

HUOM! Chatin kautta voit lähettää valokuvia lemmikistäsi.


Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin saat uutiset kätevästi suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeet lähetetään sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa. Kirje sisältää tietoja tulevista tapahtumista, alennuskuponkeja ja muita etuja.

ELLUNHUOPA UUTISKIRJE