HUOPIKKAAT

Laadukkaasta lampaanvillasta valmistetut tyylikkäät ja lämpimät huopikkaat

PERINTEISET TÖPPÖSET / UUSIA MENETELMIÄ

Ellunhuopa huopikkaat lyhyellä ja pitkällä varrella. Käsintehdyt erikoiset huopikkaat kumipohjalla luonnonmukaisista materiaaleista. Huopakenkien kumipohjan etuna on se, että se ei ole talviaikana liukas eikä se kovetu pakkasella.

📌 Lämpimät

📌 Kevyeet

📌 Tukevilla pohjilla, pehmeät varret

📌 Paksut pohjalliset, jotka eristävät kylmää lunta

📌 Persoonalliset värit sekä koot

📌 100% laadukasta villaa

📌 Ommellut pohjalliset

📌 100% käsityötä

📌 Tyylikkäät ja mukavat

 

Hinta alkaen 285 € + toimituskulut.
Tuote toimitetaan postin välityksellä Kuopion Palonurmesta. Voit myös tulla hakemaan itse. 

Huopikkaat kaupunkiin!

Tämä malli on suunniteltu roiskekelille. Sillä on vesieristetty kengän alaosa, erityisvahvistettu kantapää, paksu ja joustava pohja, varsi on pehmeä ja huopikkaat on helppo laittaa jalkaan.

Huopakenkien valmistuksessa on käytetty laadukasta villaa ja silkkiä. Nämä jalkineet ovat kevyet ja mukavat jalassa.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Lämpimät aikuisten huopakengät kumipohjalla


Kengän valmistukseen tarvitsen muutamia mittoja:

A- mittaa varpaasta kantapäähän

B-jalan leveys mitataan reunasta toiseen

C- nilkan ympärysmitta

Tai valitse kengän koko taulukosta:

Valitse väri värikartastamme:#tilaustyö #väri #käsityö #hattu #lahja #uniikki #paraslahja #hat #wool #felt #lahjaksi #talvi #joululahja

Katso lisää nettikaupastani

#sebatossut & #jaskatossut

Ota minuun yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä:

Huopakenkien huolto-ohje.

Huopakenkien valmistuksessa on käytetty ekologista villaa. Huopakengissä villa on käsin käsitelty tukevaksi kankaaksi. Villaa on käytetty jo satoja vuosia kenkien valmistuksessa ja nykypäivänä se on yhä suosittu materiaali.

Villa luonnostaan hylkii likaa, joten se ei vaadi erityistä huoltoa. Kuitenkin annan teille muutaman vinkin.

Pienet liat voit poistaa kuivapesulla, esimerkiksi pyyhkimällä harjalla.

Märkäpesua suosittelen ainoastaan, jos likaa on paljon. Pese varovasti käsin kädenlämpöisellä vedellä. ( noin 30 astetta ) Käytä villalle sopivaa pesuainetta. Huuhtelu tapahtuu myös kädenlämpöisellä vedellä. Kuumanveden sekä kova hankaamisen käyttäminen aiheuttaa kenkien kutistumisen. Villaa ei saa pestä agressiivisilla pesuaineilla tai valkaisuaineilla.

Pesun jälkeen suorista huopakengät ja suosittelen täyttämään kengät paperilla tai sanomalehdellä. Se kannattaa tehdä, jotta huopakengät eivät kutistuisi. Kengät kannattaa kuivattaa paikassa, jossa ilma kiertää ja aurinko ei paista suoraan kenkiä kohti.

Toivottavasti yllä mainitut vinkit auttavat sinua pitämään kengät hyvässä kunnossa vuosia ja pääset nauttimaan omistamistasi tavaroista.

Tähän tuotteeseen kuuluu Ellunhuopa vuoden takuu.

6 FAKTAA 🎯
Muutama fakta Ellunhuopa huopikkaista, jota et ehkä vielä tiedä.
  • 1️⃣ Valmistettu kokonaan laadukkaasta lampaan villasta, mikä mahdollistaa kestävän tuotteen luomisen. Ihmiskunta on valmistanut villavaatteita vuosituhansien ajan, ja vieläkään monien synteettisten materiaalien kehittämisen myötä, se ei ole menettänyt merkitystään.
  • 2️⃣ Kaikissa jalkineissa on kaksikerroiset liukumattomat pohjat. Liimaan ja ompelen pohjat käsin.
  • 3️⃣ Maailmassa on paljon lammasrotuja, joiden villanpaksuus vaihtelee. Jalkineiden valmistukseen on valittava villa, joka ei ole ohuempi kuin 24 minkonia.
  • 4️⃣ 5 kilolla lampaanvillaa saa keskimäärin 12 tossua.
  • 5️⃣ Lampaanvilla on yksi harvoista luonnonmateriaaleista, jonka ominaisuuksia tiedemiehet eivät vieläkään ole pystyneet jäljittelemään synteettisten analogien avulla. Niinpä edelleen lämpimimmät sukat ovat juuri villasukat.
  • 6️⃣ Luonnonvillalla on kuitujen erityisen hilseilevän rakenteen ansiosta kyky hylkiä likaa ja pysyä puhtaana pitkään.

Vauvan tossut / Huopatossut sisäkäyttöön

Pienet töppöset ovat mainio lahjaidea, vaikka ristiäisjuhliin. Sen lehtien päälle voi kirjoitta syntymäpäivämäärän, -paino ja -vauvan pituus. Tossut ensinnäkin pitävät vauvan jalat lämpimänä ja myöhemmin, kun jalka kasvaa, jää ihanan muistoksi. 

Valitse huopatossujen sävy värikartastamme sekä kerro millaisia yksityiskohtia haluaisit tossuihin lisättävän. Ilmoita tilauksesi yhteydessä myös jalkapohjan pituus. Yleensä sen koko on n.10cm. Tossuihin tulevat yksityiskohdat lisätään hintaan sopimuksen mukaan. Valmiista työstä lähetän kuvan sähköpostiisi hyväksymistäsi varten. Mikäli olet tyytyväinen, lähetän tuotteen postissa antamaasi osoitteeseen. Hinta alkaen 75 € + toimituskulut.

Kuvagalleria:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Ota yhteyttä:

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989