Kaikenlaisia huopahattuja. Online- kurssi

(2 tuotearviota)

155,00 

Haluatko oppia huovuttamaan? Haluaisitko tietää miten saada oikeankokoiset lapaset ja hatut? Osaatko jo huovuttaa, muttet ole tyytyväinen huopakankaan laatu? Miten huovuttaa koristekuvioita, jotta ne olisivat kestäviä? Saat vastaukset näihin kysymyksiin ja opit paljon muutakin Ellunhuopa -verkkokurssilla.

Varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Huovutuskurssi perustaso Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Haluatko oppia huovuttamaan? Haluaisitko tietää miten saada oikeankokoiset lapaset ja hatut? Osaatko jo huovuttaa, muttet ole tyytyväinen huopakankaan laatu? Miten huovuttaa koristekuvioita, jotta ne olisivat kestäviä? Saat vastaukset näihin kysymyksiin ja opit paljon muutakin Ellunhuopa -verkkokurssilla.

Mikä huovutuskurssi sisältää?

Täältä saatte huovutuksen perustiedot, opitte, sekä vahvistatte huovutuksen eri tekniikoita, opitte rakentamaan hatun perusmallia ja muuttaa sitä saadakseen erilaisia haluamia muotoja. Opitte tekemään kaiken kokoisia päähineitä. Keskustelemme myös materiaalien valinnasta. Näytän minun tapani asetella kuituja –stabiili asetelma. Saatte tietää, miten huovutatte kolmiulotteisen tuotteen, sekä kokemusta työskentelystä huovutusneulalla. Pääsette tekemään oman huopahattunne, sekä koristamaan sitä kuvalla.

Huovutuksella on terapeuttinen vaikutus, joka rauhoittaa, antaa rauhallisen hyvinvoivan tunnetilan itselle. Onlinekurssilla kerron tarkemmin villan monista käyttömahdollisuuksista. Käymme läpi huovutuksen eri tekniikat ja menetelmät. Näillä vinkeillä pärjäät varmasti pitkälle! Haluan opettaa teidät ymmärtämään huovutuksen pääkohdat, jotka huomattavasti vaikuttavat lopputulokseen. Tekniikka – perusta kaikelle! Kun hallitset perustekniikat, sekä olet oppinut käytännössä, ei rajaa ole, mitä et voisi tehdä.

Kenelle tämä kurssi on tarkoitettu:

 • Ammattilaisille, jotka haluavat parantaa huovutustekniikkansa, nostaa huopatuotteidensa laatua.
 • Aloittelijoille viettämään mukavaa hetkeä, antaa mahdollisuuden tehdä lahjan läheisille.
 • Kaikille, jotka haluavat syventyä huovutukseen ja kehittää itseänsä huovutuksessa.
 • Niille, jotka haluavat tehdä luovia lahjoja itsenäisesti.
 • Niille, joilla on vapaata aikaa ja niille, jotka haluavat oppia huovuttamaan harrastuksena.
 • Innokkaille, jotka tänään haluavat olla parempia kuin eilen.

Miksi järjestän kursseja ja kuka minä olen:

Olen harjoittanut huovutusta jo monta vuotta. Osallistuin erilaisiin kursseihin ja opiskelen koko ajan uutta parantaakseni tulostani yhä enemmän. Uskon, että vuosien varrella minulla on kertynyt jo aika paljon tietoa, mistä olisi hyötyä muillekin. Haluan parantaa maailmaa kaikilla tavoilla ja yksi niistä – saada ihmiset huovuttamaan.

Miksi verkossa?

Se on kätevä:

 • Voit valita vapaasti, milloin ja miten pitkään harjoittelet ja huovutat
 • Ellunhuopa -verkkokurssia voi opiskella missä tahansa. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen, jolla pääset nettiin.
 • Et koskaan voi olla myöhässä
 • Työskentelet tutussa ympäristössä, etkä tarvitse mennä minnekään
 • Mitään erikoisia tietokoneen osaamisia ei vaadita
 • Koulutusmateriaalit ovat käytössäsi 6 kk ajan

Milloin aloitamme?

Verkkokurssi aukeaa heti maksu suorituksen jälkeen, ja on käytettävissä  yhden vuoden ajan.

Kurssin ohjelma:

Kurssin aikan opit valmistamaan erilaisista hattuja, sekä käyttämään monenlaisia villatyyppejä, työvälineitä. Harjoittelemme villakuitujen asettelemista, jotta saisimme stabiilisen huopakankaan. Puhutaan valmiin huovan kriteereistä ja miten määrittää niiden laatua, miten otetaan oikeat mitat hatusta, sekä erilaisien kaavojen rakentamisesta. Huovutetaan hattuja kaavalla ja valmistetaan päähineitä, jotka kestävät vuosia. Opitte tekemään neulahuovutustekniikalla pikkutarkkoja koristeita, käyttäen eri muotoja. Opetellaan kuinka viimeistellään huopa kuvia kestäväksi ja näyttäväksi. Päähineiden lisäksi saatte bonuksena opetuksen myös lapasten huovuttamiseen.

 •  Saatte kaavan hatusta sekä lapasista ladattavaksi.
 •  Opitte tekemään muotin hatulle, mikäli sinulla ei ole valmiina.
 • Opitte lampaiden villojen lisäksi käyttämään muita koristelukuituja, kuten lampaiden kiharoita, koirien karvoja, viskoosi.

Saatte videotunteja, sekä tehtäviä, jotka saatte tehdä vapaasti itse. Saatte suorittaa kurssia omaan tahtiinne!

Päätavoite – oppia huovutuksen perustekniikat tekemällä huopahattua koristeellisella kuvalla.

Huopatuotteiden esittely, jotka syntyivät ELLUNHUOPA -onlinekoulutuksessa

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

💥 Vielä yksi hyvä uutinen tuleville opiskelijoille, jotka haluavat olla samanhenkisiin ihmisiin ja lämpimään ilmapiirimme! Nyt voitte liittyä HUOVUTTAJAT KLUBIIN. Siellä huovutuksen huuma ja tunnelma on kohdallaan! Klubin jäsenellä pystyt ajan tasalla huopamaailman trendeissä!

LIITY HUOVUTTAJAT KLUBIIN

💚 Tutki oman luovuuteen ja hyvinvointiin Ellun kanssa 💚

 

Kaikki laskutuksen liittyvät kysymykset voi esittää puh +348458889266 tai s-postiini:


 🌟 HUOM! Kurssi on tarkoitettu yksityiskäyttöön, eikä julkisen jakoon, eikä opetus materiaaliksi.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
guest

Uusin
Vanhin Eniten äänestetty
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pirkko Siekkinen
Pirkko Siekkinen
Jäsen
May 31, 2018 5:41 pm

Kokeilin ensikertaa märkähuovutusta. Apunani oli Ellun video hatun tekoon. Video on selkeä ja helppo seurata. Ja minä onnistuin . Tuloksena oli melko taiteellinen luomus. Olisi kannattanut tehdä se koe huovutus… Jatka lukemista »

Anja Järvinen
Anja Järvinen
Guest
March 11, 2018 12:27 pm

Vielä kerran kiitos sinulle tästä hyvästä kurssista.Nyt tiedän, että en olisi pelkästään kirjoista opiskelemalla oppinut näitä asioita näin hyvin. Vaikka tiesin, että villa kutistuu huovuttaessa paljon, niin oli kuitenkin yllätys,… Jatka lukemista »

Saatat myös pitää...