Huopatyyny valokuvasta

(2 tuotearviota)

185,00 325,00 

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopatyyny! Tilaus onnistuu helposti.

100% käsintehty tuote, hyvälaatuinen, uniikki!

Valmistan tuoteen sinulle mielelläni toiveidesi mukaan. Tarvitsen hyvälaatuisen valokuvan ja omat toiveesi. Otan vastaan kommentteja ja toiveita lisää.

Tyynyliina velvetistä yhdellä lemmikillä maksa 165€. Mikäli haluat tyynyliinan olevan tehty 100% villasta ja käsin huovutettu, (45x45cm) hinnaksi tulee 245€. Kahden eläimen tyynyn hinta 325€.

Poista
tuotetunnus (SKU) tyynyliina Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tarvitsen hyvälaatuisen kuvan työn valmistukseen. Kun työ on valmis, saat siitä kuvan sähköpostiisi. Valmis tuote toimitetaan postin välityksellä antamaasi osoitteeseen.

Huopatuotteet on tehty suomalaisen kehräämön villasta ja käsin huovutettu, sen takia voi tulla pieniä eroavaisuuksia alkuperäisestä versiosta.

♥ Voin käyttää huopatyynyyn aitoja koiran karvoja. Parempi, jos löytyy kammattua pohjavillaa, kuten leikattua.

Kysy lisätietoja tuotteista tai pyydä apua verkkokaupasta asiointinchatissä klikkamalla oikealla alareunalla olevaa koiran kuvaketta. Mikäli en kerkeä vastata viiteen minuuttiin, saan viestisi sähköpostiini.

HUOM! Chatin kautta voit lähettää valokuvia lemmikistäsi.

Lisätiedot

Paino 400 g
Mitat 45 × 45 × 15 cm
Koko

1., 2., 3.

2 arviota tuotteelle Huopatyyny valokuvasta

  1. Sinikka Huttunen

    Erittäin taidokkaasti toteutettu huopatyyny, jossa mallikoiran pienetkin yksityiskohdat tulevat hienosti esille. Upeaa käsityötä! Hieno lahja, joka ilahdutti kovasti syntymäpäiväsankaria.

  2. Susanna Kangasvuo

    Kokonaisuutena tyyny on kaunis kädentaidon näyte, josta ei saa katsettaan irti. Huovutettu tyynyn päällinen on niin pehmeä ja sävykäs. Kuva on mallinsa näköinen, koiran väritys on juuri oikea ja karvojen toteutus tekee kuvasta niin eläväisen. Maallikkona on ihmeellistä, että villalla voi maalata näin. <3

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *