Sisustustyynyt Lemmikin Valokuvasta

(3 tuotearviota)

355,00 

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopatyyny! Sisustustyynypäällinen omalla kuvalla.

Totta se on, että koti ja sisustus voivat kertoa yllättävän paljon asukkaidensa persoonallisuudesta. Olen aivan vakuutettu siitä, että sellainen huopatyyny tuo asiakkaiden kotiin rentoutumisen ja kotoisuuden.

Otan vastaan uusia tilauksia noin 4-6 kertaa vuodessa. Tiedotan uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram) päivämäärän ja ajan kun tilaukset aukeavat.

Varastossa

Tyyny tulee mahtumaan liinan sisälle ja täyttää sitä juuri niin kuin pitää
Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): tyynyliina Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valmistan valokuvatyynyn sinulle mielelläni toiveidesi mukaan. Tarvitsen hyvälaatuisen valokuvan ja omat toiveesi. Otan vastaan kommentteja ja toiveita lisää.

Kun työ on valmis, saat siitä kuvan sähköpostiisi. Valmis tuote toimitetaan postin välityksellä antamaasi osoitteeseen.

Huopatuotteet on tehty lampaiden villasta ja käsin huovutettu, sen takia voi tulla pieniä eroavaisuuksia alkuperäisestä versiosta.

♥ Voin käyttää huopatyynyyn aitoja koiran karvoja. Parempi, jos löytyy kammattua pohjavillaa, kuten leikattua. Pyydä tarjous!

Kysy lisätietoja tuotteista tai pyydä apua verkkokaupasta asiointinchatissä klikkamalla oikealla alareunalla olevaa kuvaketta. Mikäli en kerkeä vastata viiteen minuuttiin, saan viestisi sähköpostiini.

Katso huolto-ohjeet >>

HUOM! Tarvitsen hyvälaatuisen kuvan työn valmistukseen.

Kuvagalleria

Pari vinkkiä siitä, mitenkä kannattaa ottaa valokuvia lemmikistänne 

 

 

Lisätiedot

Paino 400 g
Mitat 45 × 45 × 15 cm
Koko

Huovutettu tyynyliina, Huovutettu tyynyliina / 2 kuvaa, Tyynyliina kangasta

guest
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erkki
Erkki
Guest
15 elokuun, 2021 7:45 am

Taidetta on monen tyyppistä. Tämä on juuri sellaista jona minä sen ymmärrän. Esittävää, selkeää, pikkutarkkaa. Kun kuvasta välittyy myös kohteen tunteet, voi sitä pitää melkeimpä täydellisenä. Tuo syvyysvaikutelma korostuu töissäsi… Read more »

Susanna Kangasvuo
Susanna Kangasvuo
Guest
4 kesäkuun, 2018 7:52 pm

Kokonaisuutena tyyny on kaunis kädentaidon näyte, josta ei saa katsettaan irti. Huovutettu tyynyn päällinen on niin pehmeä ja sävykäs. Kuva on mallinsa näköinen, koiran väritys on juuri oikea ja karvojen… Read more »

Sinikka Huttunen
Sinikka Huttunen
Guest
6 toukokuun, 2018 1:40 pm

Erittäin taidokkaasti toteutettu huopatyyny, jossa mallikoiran pienetkin yksityiskohdat tulevat hienosti esille. Upeaa käsityötä! Hieno lahja, joka ilahdutti kovasti syntymäpäiväsankaria.