Nahkakansi Päiväkirja Muistio Asiakirja

145,00 

Aivotutkija painottaa, että käsinkirjoitus on valtavan tärkeää!

Muistivihko säilyttää elettyä elämäämme ja toiveita tulevaisuudesta, muistuttaa meille kokemuksistamme.  Nyt, kun kaiken onnistuu hoitamaan sähköisesti, käsinkirjoitus on todella tärkeää.

Varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): nahkakansi Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ihanaa istua alas rauhassa ja suunnitella tulevia asioita, piirtää merkkejä ja yliviivata tehdyt työt “to do” listasta. Nämä kannet pitävät piirroksenne tallessa ja turvassa, kuten myös muistiinpanot teidän suunnittelemalla tyylillään. Muistio sisältää myös kirjanmerkin, jotta oikea päivä aukeaisi hetkessä.

Tämä tuote sisältää nahkakannen ja kaksi vihkoa.

Tämä lahja on hyödyllinen ja täydellinen, erityisesti naisille. Teen nahkakansiin haluamasi kuvioinnin, siten muistiosta tulee täysin persoonallinen. Nahka, josta kannet ovat tehdyt, tuntuu erityisen mukavalle ja tuoksuukin hurmaavalta kiitos erikoisvoiteen jolla viimeistelen työni! Vihkot ja kalenterit voi vaihtaa.

Kannen koko:

1. 18,5x21cm (vihko 17,5x9cm ja kalenteri)

2. 15,5x23cm (2 vihko 14x10cm)

Nahkakannen värivaihtoehdot: Beige, Ruskea, Musta. Ostaessa kirjoita toiveesi, väri ja kuvion teema.

HUOM! oletuksena on valittuna edullisin vaihtoehto. Koska hinta riippuu kuvan koosta ja yksityiskohdista, loppusumma voi olla kalliimpi. Suosittelen että varmistat hinnat ennen kuin teet ostoksia.

Katso kuvagalleriasta

Lisätiedot

Paino 200 g
Mitat 20 × 3 × 24 cm
guest
Inline Feedbacks
View all comments

Saatat myös pitää...