Perhonen Neulahuovuttamalla | Online koulutus.

Opi piirtämään villalla ja tee oma perhonen videon avulla!

Verkkokurssista saat tietoja huopapiirtämisestä, jossa Ellu näyttää ja kertoo kaikki vaiheet huolellisesti yksityiskohtia myöten. Voit katsoa videota milloin vain, niin monta kertaa kuin haluat. Lisäksi kyseinen sabluuna on ladattavissa, mikä auttaa todella paljon!

HUOM! Tämä kurssi saatta muuttaa suhtautumista huovutukseen ja huovutus saa sinut innostumaan.

Löydä kurssi nettikaupasta>> 

Ellunhuopa haluaa kantaa kortensa kekoon tässä koronavirus hässäkässä. Eli kaikki eristyksessä olevat, etusijalla vanhemmat ihmiset. Voitte nyt tilata Ellunhuovasta online kurssin ja tarvikepaketin ILMAISEKSI.

”Kyllä, ja tarkoituksena on antaa mielenkiintoista ja uutta tekemistä ihmisille jotka ovat rajoitettuna liikkumisen suhteen. Jos kuulut tähän ryhmään nyt viestiä Ellulle. Tarvikepaketteja toimitetaan ilmaiseksi niin pitkään kuin tavaraa riittää sitä tarvitseville. Ja lisää pyritään tarpeen mukaan järjestämään. Ja haastankin samalla muut yritykset keksimään meidän vanhuksille ja eristyksissä oleville ihmisille jotain mukavaa ja luovaa tekemistä. Yst. Terveisin Elena Bondar”

Online verkkokurssi tarjous on voimassa kaksi viikkoa 5.4.2020 saakka (9.80€) norm. hinta on 15.50€. Mikäli kuitenkin tuntuu siltä ettet pysty maksamaan, voin myöntää sinulle vapautuksen online kurssimaksusta ja tarvikepaketista, kun kerrot minulle henkilökohtaisella viestillä perustelusi miksi haluat käyttää tämän edun. Sinun hyvinvointisi on minulle tärkeää ja koen että haluan auttaa Sinua. Ole siis rohkea ja ota yhteyttä.

Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
guest
0 KOMMENTTIA
Inline Feedbacks
View all comments