LEMMIKKI HUOVASTA

Pienoismalli Lemmikistä

Olen vuosien saatossa tehnyt näitä ihania miniatyyri lemmikkejä sekä rintaneuloja, olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin sekä eläimiin. Nämä on antanut itselle ajatuksia, ja mietteitä ihmisten ja eläinten elämästä. Antaneet inspiraatiota työstää uusia ja innostavia asioita, ohjanneet minun elämääni huovuttajana, antanut elämään rikkautta, pieniä ja isompia värien pilkahduksia. Tuonut monenlaisia tunteita, kenties kaikkia tunteiden eri sävyjä joita olen pyrkinyt siirtämään tekeillä olevaan lemmikkiin, ihmisten uskollisinpaan ystävään.

” Aivan ihana,niin oikean näköinen. Nuo silmät”

”Absolutely amazing!”

”wau mä luulin että nää oli oikeita, ihanii”

”No kyllä näihin siirtyy edesmenneet sielut, hyvänen aika sentään, nuohan on eläviä”

Hieno, ellei jopa uskomaton!”

Koska näitten miniatyyrien työstäminen on antanut ajatuksia minulle siirtyä eteenpäin elämässä, työstää itseäni sekä ihmisenä että huovuttajana, tästä johtuen en enää tee miniatyyrejä enkä rintaneuloja tilauksesta.

Haluan kiittää teitä kaikkia tämän matkan kulkemisesta kanssani, nyt lähdetään uudelle polulle, jonne haluan teidät kaikki mukaani. Lähde kanssani kokemaan uusia asioita huovutuksen maailmassa, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Minä kuljen teidän matkassa kohti uusia tuulia, ohjaan myös teitä samalla kuin itseäni, haluan antaa teille inspiraatioita tuottaa mitä ihmeellisempiä asioita nyt, ja tulevaisuudessa.

Mutta haluan jättää nämä ihanat, työstämäni miniatyyrit sekä rintaneulat teille ihanat seuraajani, oppilaani, ystäväni, ihan kaikille teille inspiraation lähteeksi, silmän iloksi, kunnioittaen näitä ihmisen parhaan ystävän kopioita.

Joten olkaa hyvä nauttikaa, inspiroitukaa, ihailkaa ja ammentakaa uusia ideoita.

Rintaneula Omasta Lemmikeistä

Mutta älä huoli, jos haluat tallentaa lemmikistäsi kuitenkin ikuisen kuvan, tutustu verkkokauppani tarjontaa, josta varmasti löydät itsellesi sopivan tuotteen jonka valmistan sinulle samanlaisella tunteella, taidolla ja rakkaudella.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989