Tilaus- ja sopimusehdot

Verkkokauppa

Myyjä: ELPAKO OY, ELLUNHUOPA (y-tunnus 3155975-5) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja Eurooppaan sekä muille mantereille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24% ja 10%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Hinnat

Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa ilman ennakkoilmoitusta sekä inhimillisen erehdyksen tai teknisen vian aiheuttaman virheen takia.

Toimitusaika ja –tapa

Tuotteiden valmistukseen tarvitsen aikaa noin 2-3 kuukautta (Aika voi olla pidempi riippuen tilausjonosta tilaus hetkellä). Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus, täytyy siitä sopia ennen tilausta.

Valmiiden tuotteiden toimitusaika on yleensä 2–5 arkipäivää ja enintään 30 päivää Suomessa ja ulkomaille korkeintaan 60 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Mikäli maksat suoraan yrityksen tilille, käsittelemme ja postitamme tilauksesi, vasta kun olemme saaneet maksusuorituksesi. Voit jouduttaa tilauksesi käsittelyä ilmoittamalla meille, kun olet suorittanut maksun. Nopeuttaaksesi tilauksen lähetystä, ilmoita meille kun olet suorittanut maksun sähköpostitse info(at)ellunhuopa.com, kiitos!

Tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Kaikki tuotteet toimitetaan kerralla, jälkitoimituksia ei toimiteta.

 

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan: info(at)ellunhuopa.com.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Toimituskulut määräytyvät toimituspaikan ja tilauksen koon mukaan.

Peruutusoikeus ja palautukset

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteisiin 12 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin missä se toimitettiin.
Palautuksista on aina sovittava etukäteen verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa.

Kuluttaja-asiakas, milloin palautus ei ole toimitettavissa tavanomaisin tavoin postitse ja yritysasiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai ELLUNHUOPA:n verkkokaupan toiminnasta johtuva virhe. Palautuskustannukset määräytyvät palautettavien tuotteiden määrän, koon ja painon mukaan. Jos haluat palauttaa tuotteita, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun.

Palautustapauksissa palautus tehdään käytetylle maksutavalle.

Ota yhteyttä niin autamme sinua: puh. 0458889266, tai s-postiin info(at)ellunhuopa.com.

Voimassaolo

Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. ELPAKO OY:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja.