Tilaus- ja sopimusehdot

Toimitusehdot

Verkkokauppa

Myyjä: ELLU HUOPA JA KÄSITYÖ (y-tunnus 2426686-6) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja Eurooppaan sekä muille mantereille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24% ja 10%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Hinnat

Pidätämme oikeuden muuttaa hintaa ilman ennakkoilmoitusta sekä inhimillisen erehdyksen tai teknisen vian aiheuttaman virheen takia.

Toimitusaika ja –tapa

Teen tuotteita toiveen mukaan. Tuotteiden valmistukseen tarvitsen aikaa noin 2-5 viikkoa (Aika voi olla pidempi riippuen tilausjonosta tilaus hetkellä). Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus muista mainita viestissäsi milloin haluaisit saada sen valmiiksi.

Valmiiden tuotteiden toimitusaika on yleensä 2 – 5 arkipäivää ja enintään 30 päivää Suomessa ja ulkomaille korkeintaan 60 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden valmistukseen tarvitsen aikaa noin 4 viikkoa (Aika voi olla pidempi riippuen tilaus jonosta tilaushetkellä!).

Mikäli valitset maksutavaksi: “LASKU”, käsittelemme ja postitamme tilauksesi, vasta kun olemme saaneet maksusuorituksesi. Voit jouduttaa tilauksesi käsittelyä ilmoittamalla meille, kun olet suorittanut maksun.

Nopeuttaaksesi tilauksen lähetystä, ilmoita meille kun olet suorittanut maksun sähköpostitse, kiitos!

Tilaukset toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Kaikki tuotteet toimitetaan kerralla, jälkitoimituksia ei toimiteta.

Maksutavat

Klarna, Pankkisiirto SEPA-maksu, PayPal

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Toimituskulut määräytyvät toimituspaikan ja tilauksen koon mukaan.

Peruutusoikeus ja palautukset

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteisiin 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin missä se toimitettiin.
Palautuksista on aina sovittava etukäteen verkkokaupan asiakaspalvelun kanssa. Kuluttaja-asiakas, milloin palautus ei ole toimitettavissa tavanomaisin tavoin postitse ja yritysasiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai Ellu huopa ja käsityö:n verkkokaupan toiminnasta johtuva virhe.

Voimassaolo

Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Ellu huopa ja käsityö:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja. Muutoksesta ilmoitetaan Ellu huopa ja käsityö:n internetsivuilla.