Sisustustaulu ”Virtaus” (myyty)

2 850,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Uniikki villamaalaus märkä- ja neulahuovutustekniikalla. Runko on tehty harmaasta laudasta, maalattu mustaksi.

Virtaus

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): paradigman-muutos-1 Osasto:

Kuvaus

Virtaus

Maailma antaa jatkuvasti merkkejä, joita seuraten elämämme voi sujua parhaalla mahdollisella tavalla.
Mielemme ei kuitenkaan aina salli meidän tunnistaa merkkejä. Mielellä on yleensä vahva käsitys siitä, miten elämän pitäisi kehittyä. Sillä kaikkea, mikä ei vastaa suunnitelmaa, tietoinen mieli ei yksinkertaisesti huomaa. Sillä tavalla sielun merkit jätetään huomiotta ja henkilö jatkaa taistelua elämän kanssa.

Eikö olisi helpompaa antaa elämän itse ohjata meitä, jotta emme uppoutuisi virrassa, vaan menemme virran mukana sujuvasti?
Kuitenkin on paljon helpompaa ja tehokkaampaa olla elämän virrassa mukana ja käyttää kaikkia lahjoja, joita kohtalo meille tarjoaa.
Luonto pyrkii aina toteuttamaan tehtävän mahdollisimman helpolla tavalla. Vain ihminen pystyy keksimään vaikeuksia itselleen ja yrittää sitten voittaa ne.
Virrassa oleminen ei tarkoita, että on mentävä minne tahansa. Se tarkoittaa, että on löydettävä oikea suunta ja oppia hallitsemaan sitä.
Virtauksen saamiseksi kiinni on opittava tarkkailemaan elämän kulkua. Tätä varten valvonta on korvattava luottamuksella.

Anna virtauksen näyttää sinulle tietä parempaan elämään.

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä!

  • Taulun koko 70 x 45 cm.
  • Huopamaalauksen koko 85 x 59 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 70 × 6 × 80 cm (senttimetri)