Huopataulu ”Vuoret ovat vallan vartijoita” (myyty)

2 800,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Uniikki villamaalaus märkä- ja neulahuovutustekniikalla. Kehykset ovat thehdyt harmaasta laudasta, mikä yhä tekee siitä vain erikoisemman.

Vuoret ovat vallan vartijoita

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.
Taulussa on harmaasta laudasta valmistetut kauniit kehykset.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): taulu_hirvi Osasto:

Kuvaus

Vuoret ovat vallan vartijoita

Vuorilla on voimaa ja ne voivat antaa sen sinulle takaisin, jos olet valmis sitä vastaan ottamaan. Luulen, että tiedät tämän vapauden, täyteyden ja voiman tunteen, jonka tunnet ollessasi vuorilla. Tiedät tämän tunteen kuin olisit tavannut itsesi. Tämä on juuri se! Vuoret varastoivat voimaa ja energiaa kehitystä varten. Vuoret ovat voiman paikkoja. Vuoret ovat huolellisesti säilyttäneet tämän voiman sinulle tuhansia vuosia. Sinun ei tarvitse olla vuorilla saadaksesi tätä voimaa. Voit kuvitella vuoria ja hengittää tätä samaa energiaa.

Älä unohda kiittää vuoria tästä lahjasta.

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä!

  • Taulun koko 50 x 77 cm.
  • Huopamaalauksen koko 40 x 67 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1200 g (gramma)
Mitat 80 × 5 × 60 cm (senttimetri)