10 tapaa valita sopivia värejä

Se ei ole mikään salaisuus, että värit vaikuttavat hyvin suureesti ihmisten elämäntapaan. kun katsomme esineitä, emme vain mieti minkä muotoinen se on, vaan myös sen väriä. Värien valinta korostuu varsinkin sisustuksessa sekä vaatteissa. Värit vaikuttavat myös meidän moraaliin, sekä tapaan miten näemme ympäröivän maailman.

hirvi-hattu

Punainen

1. Intohimo, vapaus, seksuaalisuus, valta – punainen. Se sopii, mikäli tarvitset puolustaa ajatuksiasi,  kiinnittää huomiota itseesi.

osta kännykkäpussi, puhelin netista, samsung, nokia, puhelin, nettikauppa kännykät, sumsung note, nokia lumi, huopapusi, lehti,

Oranssi

2. Täyttää jokaista lämpöä ja energialla – oranssi. Nostaa tunnetilaa, luo nuorisollisen, luovan tyylin.

hame huovutus

Ruskea

3. Demokraattien ystävä, tietenkin, ruskea. Täydellinen kokouksiin ilman kravaattia, sekä ystävien tapaamiseen.

IMG_20160523_194555

Keltainen

4. Hehkuu optimismia ja iloa – keltainen. Aikuiset varmasti muistavat teidät ja lapset kuuntelevat tarkasti.

liivi-matsastajat-koirat

Vihreä

5. Takaa luotettavuuden, ystävällisyyden, nuoruus – vihreä. Ympäröi viileydellä, luo rennon ilmapiirin, ratkaisee konflikteja työpaikoilla.

sininen huopahattu

Sininen

6. Kaikkein oikeudenmukainen, tiukin, henkinen – sininen. Antaa etäisyyden tunteen, on aiheellinen vakavissa liiketoimissa.

saunahattu huopa, ellunhuopa, ellun huopa, saunahattu tilauksesta, sauna hattu palju, huopahattu tilauksesta,

Violetti

7. Tarunomainen, maaginen, täydellinen korvaus mustalle. Sopii erityisen hyvin poikkeustilanteisiin- violetti. Luoville, sekä tekeville ihmisille.

huopaliivi Ellunhuopa

Valkoinen

8. Steriilisen puhtauden antaa valkoinen väri. Se luo terävän kontrastin muihin väreihin, se tekee sinusta myös nuoremman.

hattu netistä, huopahattu, tilaa huopahattu, ellunhuopa hattu, villahattu, hattu tileuksista,

Harmaa

9.Kestävän, sekä vakaan tunteen luo harmaa. Erinomainen, kun täytyy näyttää korkea-arvoiselta, sekä ammatilliselta haastatteluissa.

hattu; saunahattu; huopahatu; uniikki hattu; tehty huovasta; lahja; lahjakortti; paras lahja; tehty suomessa; kehräämövilla; villahattu; taide; tilata netista; osta netista; tehdä tilaus; suomityttö; eco tuotte; taidetarpia; osta hattu; tilata hattu; erikois tilaus; vip tilaus; paras lahja; syntymäpäivalahja; uskomaton; hattu netista; hieno hattu; hattu miehille; hattu näisille; hattu lapsille

Musta

10. Tärkeän, sekä eleganttisen ulkonäön antaa musta. Jos olet epävarma, mitä laittaa päälle, musta tulee olemaan erittäin hyvä ratkaisu ja kuten aina, kunnioitettava.

Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

0 KOMMENTTIA
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit