Huopatuotteiden esittely, jotka syntyivät ELLUNHUOPA -onlinekoulutuksessa

Kurssin ohjelma:

Puhumme erilaisista huovutusvillojen tyypeistä, millaisen työympäristön pitäisi olla. Tulemme järjestämään oikeaoppiset työolosuhteet. Harjoittelemme villakuitujen asettelemisesta, jotta saisimme stabiilisen huopakankaan. Puhutaan valmiin huovan kriteereistä ja miten määrittää niitten laatua, miten ottaa mittaukset oikealla tavalla, ettei ylimääräisiä virheitä sitten tulisi. Tulemme tekemään kaavan hattua varten, jota sitten myöhemmin huovutamme. Opitte tekemään neulahuovutustekniikalla pikkutarkkoja koristeita, käyttäen eri muotoja. Kerron miten saada mahdollisemman realistisemman piirustuksen.

Boonus 1: Saatte hatun kaavan ladattavaksi.

Boonus 2: Opitte tekemään hattumuotia.

Boonus 3:  Hatunlisäksi saatte myös lapasten kaavat.

”Alkajista edistyneisiin ohje vaihe vaiheelta kuinka opit huovuttamaan kotona” – tutustuu >>

Kaikki kurssit >>

 

Yksi vastaus artikkeliiin “Huopatuotteiden esittely, jotka syntyivät ELLUNHUOPA -onlinekoulutuksessa

  1. Kokeilin ensikertaa märkähuovutusta. Apunani oli Ellun video hatun tekoon. Video on selkeä ja helppo seurata. Ja minä onnistuin . Tuloksena oli melko taiteellinen luomus.
    Olisi kannattanut tehdä se koe huovutus siitä villasta mitä käytin. Niin kuin videolla neuvottiin. Mutta minä hätähousuhommalta en sitä tehnyt.
    Olen kuitenkin innostunut kun hattu onnistui kohtalaisesti ja seuraavalla kerralla tulee ehkä vielä parempi.
    Neulahuovutusta opettelin ensin itsekseni. Sitten löysin Ellun huopa sivut ja sieltä koulutusta. Olen ollut Ellun kursseilla kaksi kertaa ja seurannut myös netti kursseja . Nyt onnistun monissa kuvissa paljon paremmin ja innostus vaan kasvaa. Onnistumisen ilo on suuri. Kiitos Ellu tästä vaivattomasta vaihtoehdosta oppia huovutuksen saloja. 🤗😍

Kerro meille ajatuksesi ja toiveesi: