Huopataulu ”Paradigman muutos” (myyty)

2 450,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

3D Uniikki villamaalaus märkä- ja neulahuovutustekniikalla. Runko on tehty harmaasta laudasta.

Paradigman muutos

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.
Taulussa on harmaasta laudasta valmistetut kauniit kehykset.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): paradigman-muutos Osasto:

Kuvaus

Paradigman muutos

Jokainen ihminen kulkee elämän polulla määränpäähän ja toivoo, että polku olisi mutkaton ja helppokulkuinen. Kuitenkin jokaisen ihmisen polku näyttää erilaiselta, uniikilta, omannäköiseltä. Usein käy niin, että muihin verrattuna polkumme ei näytä niin sileältä ja suoralta. Saattaa jopa tuntua, että toisen ihmisen tie on paljon mukavampi ja kauniimpi.
On kuitenkin suuri väärinkäsitys ajatella niin. Loppujen lopuksi jokainen ihminen elää omaa ainutlaatuista elämäänsä. Meidän täytyy vain kääntyä kohdataksemme se ja oppia elää parasta elämäänsä.
He myös sanovat, että kohtaloa ei ole valittu! Ehkä näin on. Paradigma on jonkin tieteenalan kulloinkin yleisesti hyväksytty oppirakennelma, ajattelutapa, suuntaus.
Voimme kuitenkin valita kohtalossamme erilaisia ​​skenaarioita.
Tulevaisuus riippuu tänään tehdyistä valinnoista. Mikäli jokin kohtalossasi ei sovi sinulle, voit vaikuttaa sen kulkuun. Vaihdat tapaa ajatella, tapaa suhtautua ja nähdä…
Jos haluat elää elämää täysillä, jos haluat saada elämästä kaiken irti, sinun on muutettava ajattelun paradigmaa, sinun on päästävä eroon rajoittavista uskomuksista ja asenteista.
Jos ymmärrät, että uskosi ei auta sinua elämään paremmin, sinulla on oikeus vaihtaa se toiseen. Elämä on sinun käsissäsi.

Ole oman kohtalosi herra! Elä se onnellisena!

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä!

  • Taulun koko 65 x 77 cm.
  • Huopamaalauksen koko 45 x 58 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 70 × 6 × 80 cm (senttimetri)