3D Sisustustaulu ”Maan tasolla”

3 600,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Taulu on valmistettu sekoittamalla monia erilaisia villoja ja tekniikoita: märkähuovutus, neulahuovutus, kirjonta, tuftaus.

Maan tasolla

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Maan tasolla Osasto:

Kuvaus

Maan tasolla

Ihmiset ovat niin vahvasti uppoutuneita jokapäiväiseen elämään. Olemme kiireisiä erilaisten tärkeiden asioiden parissa. Saatamme jopa pitää tällaisesta elämästä, mutta jossain vaiheessa se lakkaa tuomasta iloa. Vaikka ihminen tekisikin suosikkiasioitaan, hän ajan myötä väsyy ja tarvitsee lepoa. Luonto tarjoaa meille hyvän levo. Kuitenkin niin harvoin monella on mahdollisuus käydä metsässä, joka antaa mielenrauhaa, sisäistä voimaa ja tasapainon tunnetta.

Tein tämän taulun inspiraation virrassa, ikään kuin luonto itse sanelisi minulle, mitä minun tulee kuvata siinä. Tässä taulussa on ihania torvijäkäliä, kivijä ja sammal tarjoavat tarjoavat saman tunteen kuin metsässä oleminen, mutta tämä tunnelma tulee olemaan kotonasi. Taulu näyttää siltä, ​​että tämä on kun pala Metsää talossasi. 3D taulu on hyvin kaunis ja maanläheinen.

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä!

  • 3D Taulun koko 76 x 95 x 10 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 70 × 6 × 80 cm (senttimetri)