5.00
(2 Arviot)

Jokainen voi piirtää! Online koulutus villapiirtämisestä.

Luokat: Huovutus
Toivelista Jaa
Jaa kurssi
Sivun linkki
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tietoja kurssista

Minulla on ilo kutsua sinut tälle upealle kurssille!

Mikäli haluaisit oppia luomaan ihania villamaalauksia, olet oikeassa paikassa! Erikoisuutena minun tekniikassa on se, että otan huomioon kaikki yksityiskohdat. Monet minun opiskelijat kutsuvat tätä käyttämääni tekniikkaa: ”kahden karvan” -tekniikaksi. Kaikki oppilaani oppivat tekniikkaani hyvin nopeasti ja sen opittua, ilahduttavat minua ihanilla luomuksillaan!

– Minä uskon, että jos hallitset tekniikkaa, pystyt luomaan mitä vain!

Tämä kurssi on syntynyt vuosikymmenien aikana ja luultavasti on maailman täydellisin villamaalauskurssi! Tämä ei kuitenkaan tullut itselleni yllätyksenä, sillä laitoinhan siihen kaikki mitä useiden kymmenien vuosien varrella olen itse oppinut. Pääset tällä kurssilla tekemään suloisia perhosia, lintuja, kukkia, marjoja yms. neula- ja märkähuovuttamalla. Kun opit tämän ”kahden karvan” -tekniikan, vain mielikuvitus on rajana!

Kurssin kokonaiskesto on noin kolme kuukautta. Sinulla on pääsy kaikkiin kurssin materiaaleihin koko vuodeksi. Kurssin aikana valmistat useita, vähintään kahdeksan upeaa taulua eri tekniikoilla.

Et tarvitse tälle kurssille aiempaa huovutuskokemusta, eli kurssi sopii hienosti myös aloittelijoillekin.
Sinun ei tarvitse osata piirtää eikä maalatakaan, riittää kunhan sinulla on vain käsillä tekemisen intoa ja avoin mieli oppia uutta!

Tällä täyteläisellä kurssilla teille avautuvat kaikki osiot aina tietyin aikavälein. Näin on paljon helpompaa seurata ja varmistan, että kaikilla oppilailla on tarpeeksi aikaa kurssin suorittamiseen. Teillä on siis mahdollisuus suorittaa kurssia oman tahdin mukaan. Oppimateriaali on järjestetty helpommasta vaikeammaksi, jotta sinä varmasti onnistut!

– Minulle on todella tärkeää, että kaikki tällä kurssillani osallistuneet kokevat onnistumisen tunteen sekä saavat miellyttävän kokemuksen, minkä takia paikkoja on rajoitettu määrä.

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kurssilla opit:

Kurssin käytyäsi, osaat tehdä huopatauluja, joilla voit ilahduttaa läheisiäsi.

 • Opit sommittelemaan taulua
 • Opit koko- ja kuvasuhteita
 • Opit piirtämään neulahuovuttamalla
 • Opit villa-akvarelli tekniikkaa märkähuovuttamalla
 • Osaat yhdistää useita eri tekniikoita samaan työhön
 • Opit märkähuovuttamaan taulunpohjaa
 • Otat selvää, mitä villaa on parempi käyttää villamaalaamiseen
 • Osaat käyttää värejä ja yhdistää niitä luovasti
 • Opit siirtämään muotokuvasi tauluun – vaikket koe piirtotaitojesi olevan loistavia
 • Luot sielullisia eläimiä ja teet täydelliset ja hienot yksityiskohdat tauluusi
 • Hallitset erillaisia villakuituja, kuten lyhytä ja pitkiä, sekä myäs kihara-villaa
 • Opit viimeistelemään taulusi niin kuin ammattilainen
 • Kehität taitojasi luodaksesi minkä tahansa villamaalauksen haluaisitkaan!

Tämän kaiken lisäksi, saat vielä valmiit sabluunat taulujen tekemistä varten ja tarkat video-ohjeet.

 

Koulutuksen materiaalit:

 • Tekstiä
 • Opetusvideoita
 • Kuvia
 • Sabluunoita
 • Verkkokokouksia

 

Kurssin kokonaiskesto on noin kolme kuukautta. Sinulla on pääsy kaikkiin kurssin materiaaleihin koko vuodeksi. Kurssin aikana valmistat useita, vähintään 8 upeaa taulua eri tekniikoilla.

Kurssitehtävät ei vie paljon aikaa! Ymmärrän hyvin, että teillä on muitakin juttuja elämässä huovutuksen lisäksi. Jos kuitenkin harjoittelet säännöllisesti, opit paremmin ja laadukkaasti. Saat ensimmäisen oppitunnin heti maksun jälkeen. Sitten tulet saaman uuden oppimateriaalin viikon välein, joten sinulla on riittävästi aikaa oppimiseen.

Huovutus antaa:

 • Hyvää mieltä
 • Onnistumisen iloa
 • Kenties jopa yhteisen harrastuksen läheistesi kanssa!

Lopuksi, kurssin käytyäsi, saat Ellunhuopa -sertifikaatin merkiksi kurssin suorittamisesta.

Yhdessä ollaan vahvempia!

Webinaarit vuonna 2022-2023 pidetään keskiviikkoisin: 5.10; 2.11; 7.12; 4.1; 1.2; 1.3; 5.4; 3.5; 7.6, klo. 18.30 – 20.00. Webinaarista tulee tallenne, jonka voit katsoa sinulle sopivana aikana. Siitä lähetän tiedot s-postiisi erikseen. Suosittelen kuitenkin olemaan läsnä webinaarissa, koska tapaamme toisemme ja jaamme kuulumisia ja opimme myös toisiltamme. Voitte kirjoittaa kysymyksiä etukäteen, vastaan teille suorassa lähetyksessä. Huovutuksen huuma ja tunnelma! Sitä ei kannata missata! Siksi yrittää olla paikalla. Webinaarit järjestetään Zoom-alustalla.

Opiskelijoiden tapaaminen Ellunhuopa pajalla 12-13.8.2023

Minun tuki ja turva on kanssasi koko matkan!


Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka pitkä kurssi on kysessä ja kuinka usein siinä on koulutuskertoja?

Kurssin kokonaiskesto on noin kolme kuukautta. Kurssi koostu kolmesta isosta osiosta: neulahuovutus, akvarelli maalaus ja mix tekniikka.

Kaikki materiaalit (tekstit ja videot) ovat verkossa koulutus alustalla. Oppitunnit julkaistaan tietyssä järjestyksessä niin, että teillä on riittävästi aikaa opiskella ja harjoitella kädentaitoja. Te teette itsenäistä opiskelua. Opiskelu materiaalia saa katsoa niin monta kertaa, kun haluaa vuoden ajan. Aikaa opiskeluun on siis riittävästi!

Kauanko suurinpiirtein kannattaa varata kertaistuntoon aikaa?

Verkkokursseillani on iso positiivinen ominaisuus, että voit harjoitella milloin haluat ja niin kauan kuin haluat. Voit keskeyttää milloin tahansa ja jatkaa, kun sinulla on taas aikaa.
Kurssini koostuvat osista/oppitunneista, joita suosittelen suorittamaan järjestyksessä. Tehtävien suorittamiseen kuluva aika vaihtelee opiskelu materiaalin tasosta ja opiskelijan kokemuksesta/ominaisuuksista. Yleensä se vie n.30-70min per oppitunti (toiset tekevät nopeammin ja toiset tarvitsevat enemmän aikaa). Jokainen on omanlainen ja se on täysin normaalia.
Paljonko suurinpiirtein tulee kurssilla tarvittavat materiaalit maksamaan? Tuleeko kuvat sulta valmiina, vai pitääkö itse valita kuvat mistä tekee? Jos sinulta, niin onko sulla väriehdotukset ja tarvittavat määrät, että tietää mitä tilaa ja paljonko. Entä jos omat kuvat, niin mistä tiedän paljonko tilaan ja mistä tiedän oikeat sävyt?

Kurssin villojen määrä vaihtelee suuresti riippuen siitä, kuinka paljon aiot harjoitella. Erittäin positiivista on se, että piirtämiseen minun tekniikallani ei tarvita paljon villaa ja sen sävyjä. Aloittaaksesi tarvitset perusvärejä, jopa 10-30 grammaa kutakin. Hyvä tietää, että opiskelijani saavat alennuksen kumppanini verkkokaupasta.

Päätehtäväni opetuksessa pidän tekniikan opettamista. Kun hallitset tekniikan, sinulla ei ole enää rajoituksia luovuudelle.  Tehtävien suorittamiseksi suosittelen käyttämään kurssissa annetut kuvamateriaalit, koska ne auttavat oppimaan aiheen nopeasti ja kätevästi. Voit kuitenkin halutessasi käyttää omia värejäsi.
Kurssin tunneilla vastataan moniin kysymyksiin materiaalista ja sen määrästä. Ennen kurssin aloittamista sinulla ei tarvitse olla kaikkia tarvittavia tarvikkeita. Ehkä jopa parempi, jos saat hankittua ne myöhemmin, kun tiedät enemmän villasta ja tekniikastani. Kaikki selviää aikanaan.

Onko jokin tietty koulupäivä aina vai miten toimii?

Opiskelu on niin joustava, kun vaan pystyy. Jokainen panostaa niin paljon aikaa, kun pystyy ja haluaa. Opiskelijat saavat sisänpääsyn uudelle oppimateriaalille kerran viikossa. Mikäli ette kerkiä harjoitella tietyssä rytmissä, ei mitään pahaa ole tapahtunut. Teillä on vielä ainakin vuosi aikaa toimia.

Mitä kautta villat hankitaan vai kuuluuko ne kurssimateriaalin?

Tarvikkeet kurssin osallistujat hankkivat itse. Osallistujat saavat alennusta huovutusvillasta kumppaneiltani.

Riittääkö älypuhelin jos tälle kurssille ilmoittautuu vai pitäiskö olla tietokone ja tulostin? 

Kurssi on katsottavissa kaikista laitteista. Kännykkä riittää.

P.S. Ennen koulutuksen alkamista teillä ei tarvitse olla villoja yms. materiaalia. Olkaa aivan rauhassa. Saatte oppitunnin, jossa kerron tietoja villasta märkähuovutukseen ja muista koristelukuiduista. Hyvillä ja oikeilla materiaaleilla on mukava huovuttaa ja niillä onnistut. Lisäksi annan vinkit, mistä materiaalit voisi ostaa.

Pari kuvaa oppilaani töistä kurssiltani

Palautetta kurssilta muilta oppilailta


Opiskelijat, jotka haluavat olla samanhenkisiin ihmisiin ja lämpimään ilmapiirimme!

Nyt voitte liittyä HUOVUTTAJAT KLUBIIN. Siellä huovutuksen huuma ja tunnelma on kohdallaan!

Klubin jäsenellä pystyt ajan tasalla huopamaailman trendeissä!

LIITY HUOVUTTAJAT KLUBIIN

💚 Tutki oman luovuuteen ja hyvinvointiin Ellun kanssa 💚


Vastaan teidän kaikkiin kysymyksiinne! Kirjoita vain alle niin autan mielelläni!

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Näytä lisää

Mitä opit?

 • Kurssin käytyäsi, osaat tehdä huopataulun ja sinulla on lahjaliike kotonasi. Voit ilahduttaa läheisiäsi omatekoisilla villamaalauksilla. Opit sommittelemaan taulun, opit koko- ja kuvasuhteita ja saat tietoja villan laadusta. Opit maalaamaan villalla sekä neulahuovuttamalla, että märkähuovuttamalla. Opit märkähuovuttamaan taulunpohjan ja viimeistelemään taulusi.

Kurssin sisältö

Koulutuksen polku

 • Erilaisia huopatauluja
 • Kuinka oppia arvostamaan itseään!

Neulahuovutettu taulu

Villa-akvarellimaalaus Lintu

Villa-akvarellimaalaus Kissa

Huopataulu mix-tekniikassa

Kurssilaisten oma keskustelupalsta

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 1 Rating
5
2 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
RK
7 kuukautta sitten
Erittäin hyvä ja antoisa kurssi. Hyvä opetus ja selkeät ohjeet. Kannatti osallistua!
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial