Home

The Gifts of Your Life to Numerous Dreams

Our environment shapes us and affects our quality of life. I'm a felt artist Ellu Bondar and emotions and feelings are important to me in life. And I'm not the only one who thinks so.

Tunteet syntyvät näkemästämme, kokemastamme ja kuulemastamme. Tuotteideni avulla annan ihmisille mahdollisuuden olla lähempänä luontoa, jossa kaikki on tasapainossa. Luonto ei vaadi meiltä mitään, luonnossa voi olla vapaa, oma itsesi, juuri sellaiä kun olemme. Luonto on kotimme, metsä on meidän äitimme joka rakastaa meitä rajattomasti ja puhtaasti.

Käytän töissäni luonnonmateriaaleja. Tuotteeni ovat ajattomia. Vuosien varrella olen oppinut erilaisten tuotteiden valmistuksen. Kuitenkin kauneus, kestävyys ja erikoisuus on huomioitu työssäni aina.

The best gift is created by thinking about the recipient of the gift

Tuotteeni voivat olla mitä mainioimpia lahjoja. Sen saaja ilahtuu varmasti saatuaan lahjan, joka kuvastaa hänen persoonallisuuttaan tai harrastustaan. ELLUNHUOPA valmistaa tuotteen toiveidenne mukaan esim. seinätaulun omasta lemmikistä valokuvaa apuna käyttäen. Lahjan antaja saa myös hyvän mielen huomatessaan kuinka mieluisa lahja on sen saajalle. Voin tarjota uniikkeja lahjoja bisneskumppaneille, täydellisiä lahjoja ystäville, söpöjä lahjoja mielitylle ja leluja lapsille. Valikoimasta löytyy pääasiassa huopatuotteita, huopikkaista vaatteisiin. Usein asiakkaat pyytävät jotain epätavallista ja mukavaa mitä nettisivuilta ei löydy. Teen myös sisustus esineitä ja huopatauluja. Olen kehittänyt huovutuspiirtämisen tekniikoita niin, että pystyn maalaman mitä aihetta tahansa, olen kuitenkin erikoistunut eläinten ja luonnon piirtämiseen. Nämä aiheet kiinnostavat minua kaikista eniten.

 

Olen harjoittanut huovutusta vuodesta 2009 asti. Kehitän taitojani koko ajan parantaakseni tulostani yhä enemmän. Valmistan tuotteita käyttämällä märkähuovutusta, neulahuovutusta ja muitakin tekniikoita. Valmistan korkealaatuisia huopatauluja, 3D-eläimiä, sisustusesineitä, vaatteita, huopatossuja, ja yms… Olen järjestänyt huovutuskursseja Suomessa ja ulkomailla. Vuosien varrella minulla on kertynyt jo aika paljon tietoa, jota voin menestyksekkäästi soveltaa mitä erikoisimmissa projekteissa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai muita ideoita, laita ihmeessä viestiä tulemaan s-postiini: info(at)ellunhuopa.com, tai kysy lisää vaikka heti chatissa klikkamalla oikeassa alareunassa olevaa kuvaketta tai puhelimessa 0458889266.

 


Would you like to learn felting, but don't know how to get started?

Autan sinua mielelläni. Olen luonut mahtavan Huovutuskoulun, joka toimii sinulle portaana huovutusammattilaiseksi. Opiskelun aikana sinä tulet oppimaan niin perusasioita kuin myös todella syvällistä tietoa huovutusmaailmasta.

 


Enter your email address to get the news conveniently directly to your email. The letter includes information on upcoming events, discount coupons and other benefits. 

All newsletter subscribers will receive a free felting instructional video completely free of charge!

SUBSCRIBE TO THE LIFE FELT NEWSLETTER

 AND GET A FREE DONATION TEACHINGAlso read:© 2010-2023 ELLUNHUOPA. Kaikki oikeudet pidätetään.

Our e-invoice addresses are: Operator / E-invoice address / EDI ID
Apix Messaging Oy (003723327487) / 003731559755/003731559755
E-invoice address - 003723327487 and operator ID: DABAFIHH. If you are unable to send e-invoices, please send the invoices to the purchase invoice scanning service. E-mail scanning address: 003731559755@procountor.apix.fi. Paper Invoice Scan Address:
ELPAKO OY (Apix Scanning Service)
PL 16112
00021 BILLING
guest

7 COMMENT
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mervi L
Mervi L
Member
6 joulukuun, 2022 2:10 pm

Hei! Aivan ihana opetusvideo joulutontusta! Huomioni kiinnittyi huovutusalustaan, jossa oli oikein vetoketjukin, mistähän sellaisen alustan voi hankkia? Tarvikepaketissa luki, että mukana tulee huovutusalusta, mutta ei varmaan se mikä on videossa… Read more »

Pirjo
Pirjo
Member
February 4, 2022 9:54 am

Thanks for the absolutely lovely, gorgeous, cute fox poster I received in the mail today. 🦊💖

Christer
Christer
Guest
January 13, 2021 3:31 pm

Hey,

I didn't figure out how to needle felt a board. Owl could order a course?

heljä saloranta
Heljä Saloranta
Guest
September 30, 2019 7:57 pm

Hey

I really fell in love with your great work.
I would like a 60 * 60 painting of my own picture of a dog.
How to work ??

yst.terv Heljä