Huolehdi terveydestä

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää! Hyvinvointi on mahdollinen kun muistat kehon ja mielen tuntemukset.
Mieli vaikuttaa kehoon ja samoin toisin päin.

Jokainen varmasti tietää terveellisen ravinnon ja liikunnan merkityksen omalle hyvinvoinnille. Mutta aina se ei ole arjessamme niin helposti toteutettavissa. Mikäli löydät itsesi stressi tilanteessa ja haluaisit vaikuttaa siihen, tässä sinulle muuttamia vinkkejä:

1. Katso taivaalle. Kuvittele, että pilvet ovat ajatuksia. Niitä tulee ja menee. Mieti minkälaisia ajatuksia haluaisit jättää itsellesi.

2. Tanssi. Jos asut sellaisessa paikassa, jossa ulkona liikkumista on rajoitettu, voit nauttia liikkumisesta kotona. Laita sellaista musiikkia mistä tykkäät ja anna rytmin viedä mukanaan.

3. Syö hyvin. Etsi reseptejä, testaa ja kokeile. Kokeile uusia makuja tai nosta kaapista vanhoja reseptejä.

4. Mieti tarkasti minkälaisia uutisia haluaisit kuunnella. Valitettavasti läheskään kaikki mediat eivät ole ”terveitä”.Toiset mediat yrittävät lietsoa paniikkia. Ole kriittinen ja tarkka. Seuratkaa turvallisuus ohjeita, mutta älkää antako mielenne ajatella surullisesti.

5. Tee käsitöitä. Kuten tiedät, käsin tekeminen on todella tärkeätä. Voit käyttää siiheen minun ilmaisia ohjeita, mutta jos haluaisit perehtyä vielä enemmän, olen tehnyt sinulle pari online kurssia. ⠀


Vain sinä voit vaikuttaa, mitä päässäsi on tapahtumassa!

Voi hyvin ja pysy terveenä!

Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989