Luova ihminen – millainen hän on?

Luova ihminen – millainen hän on?

Ihailen luovia ihmisiä! Luovuus ei ilmene vain käsityönä. Luova lähestymistapa elämään auttaa löytämään mielenkiintoisia ratkaisuja työssä, selviytymään monimutkaisista arjen tehtävistä.

Ollaksesi luova ihminen tarvitset rohkeutta:

  • rohkeutta kuulla itsesi
  • rohkeutta julistaa itsesi maailmalle, näyttää itsesi syvimmät ja haavoittuvimmat osat
  • hyväksy kritiikki muilta, jotka eivät ole sopusoinnussa työsi kanssa
  • eristä itsesi maailmasta työskennellessäsi projektin parissa.

Luovat ihmiset ovat todellisia! Sanoisin, että he ovat sielujen parantajia. Kun taulu tai muu taideteos löytää vastauksen toisen ihmisen sielusta, katsoja tajuaa, että joku muukin kokee maailman samalla tavalla. Hän ei ole yksin, hän tuntee olevansa tuettu. Ylin henki antoi minulle taidekykyjä, yritän toteuttaa ne mahdollisimman täydellisesti. Tämä on prosessi, tiellä on löytöjä joka päivä. Se on kiinnostavaa! Villalla on myös parantavia vaikutuksia, kun osaat nautiskella huovutus prosessista.

Niin, opiskelijani vahvistavat:
”Villassa on tosiaan mystistä taikaa, lämpö ja pehmeys”.

Luovan ihmisen tekemät virheet.

Uskon, että lahjakkuus ei täysin kuulu meille. Lahjakkuus annetaan meille ylhäältä ja me palvelemme sitä. Jos emme ole mukana luovuudessa, sisällemme kerääntyy energiaa, joka kehittyy ahdistukseksi. Uskon, että luovat ihmiset tietävät hyvin, mistä puhun.
Kun alat luoda uudelleen, tämä energia kulkee läpi meistä ja ilmenee tässä maailmassa taiteeksi. Kyllä, joskus minusta tuntuu, etten ole ainoa, joka luo maalauksiani. Joku muukin osallistuu siinä…
Käännän katseen sisimpääni ja ilmaisen näkemäni materiaaleissa.
Kaikki luovuuteni perustuu pääajatukseen – kääntää ihminen katsomaan sisimpäänsä. Kunnioittava asenne itseään kohtaan kääntyy sinulle sisäiseksi voimaksi.
Ystävällisyys ja lämpö…
Kun neuvon muita, aloitan aina itsestäni. Jotta voin tuntea oloni hyväksi, minun täytyy vain toteuttaa ideani. Ja niistä tulee joka kerta vaikeampia.
Elämä on muutoksia, kehitystä.
On hyvä olla luova, mutta se ei ole helppoa. On hienoa, että päässäni on paljon ideoita ja toiveita.

Toisaalta lahjakkuus on vastuuta. Luovan ihmisen tarvitsee vain saada ideansa eloon. Unelmoi, Luo, ja ole avoin maailmalle.

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi, mitä tarkoitusta varten ihminen elää?

Muistan, että olin vielä hyvin nuori, kun esitin tämän kysymyksen äidilleni. Sen jälkeen tämä kysymys ei ole jättänyt minua rauhaan.
Miksi ihminen elää? Kuka voi sanoa varmasti?

Vuodet kuluivat, kasvoin aikuiseksi, mutta vastaus kysymykseeni oli joka kerta erilainen. En löytänyt ainoaa oikeaa vastausta. Siksi aloin ajatella, että ehkä elämän tarkoitus on elämä itse.
Mutta sitten herää toinen kysymys: Mitä elämä merkitsee minulle ja millaista elämää haluan elää?
Istuin alas ja kirjoitin kaikki elämäni arvot ylös, jotta minulla olisi tukea elämässä. Suurin arvo elämässäni on vapaus.
Vapaus rajoituksistani, peloistani, muiden mielipiteistä.
Elämä on luovuutta. Haluan ilmaista itseäni luovuudella, luoda jotain uutta, ottaa selvää kyvyistäni, ylittää rajoja. Haluaisin luoda itseäni ja muita ihmisiä varten. Luon rakkaudella, kunnioituksella ja intohimolla.

Eläminen minulle on löytää jotain uutta joka päivästä, sekä laajentaa tietämystäni. Minulle on erittäin tärkeää, että työ on mielenkiintoista ja siinä on riittävästi haasteita. Rakastan kaikkia haasteita joita elämä minulle tarjoaa. Eläminen on rakastamista. Rakastamalla itseäni, muita ihmisiä ja toki rakastaa itse elämää. Rakkaus on kaunis asia. Elämä on jatkuvaa muutosta. Ole avoin, vastuullinen ja älä pelkää ottaa riskejä. Kuitenkin elämä menee eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta.
Otan usein riskejä ja ne johtivat minut siihen missä nyt olen.

Itse asiassa minulla on jatkuva tunne, että kaikki elämässäni tapahtuu oikeaan aikaan ja juuri niin kuin sen pitääkin. Olen kiitollinen rahkeudestani.
Eläminen on fyysisen kehon tuntemista. Keho on sielumme koti tässä maailmassa. Kuten sanotaan, terve mieli terveessä ruumiissa. Pidä kehostasi huolta. Kehitä sitä, vahvista sitä!
Elämä on tuntemista. Tunteiden kautta elämme elämäämme. Päätän joka kerta oppia tuntemaan itseäni. En katso sitä tosiasiaa mitä tapahtuu, vaan tunteitani joita tapahtuma aiheuttaa. Tunteet ovat sielumme peili, joka auttaa meitä löytämään halutun polun parempaan elämään. Kuuntele, yritä oppia, ymmärtää ja hyväksyä itsesi.
Löydä voimaa elää elämääsi haluamallasi tavalla.

Rakkaus antaa meille mahdollisuuden nähdä täydellisyyttä kaikessa

Rakkaus antaa meille mahdollisuuden katsoa läpi harhojen. Joinakin päivinä Rakkauden valitseminen voi tuntua vaikealta. Tällöin, muistakaa olla lempeitä itseämme kohtaan. Tämä voi auttaa meitä palaamaan armon tilaan, missä Rakkaus virtaa helposti.

Universaali rakkaus on horjumaton taajuus, joka virtaa läpi koko elämän. Universumin rakkauden jakamisen valinta tarkoittaa, että ilmaisemme Rakkautta tunnustamalla ja kunnioittamalla itseämme ja muita tuomitsematta. Kaikki, mitä näemme tapahtuvan maailmassa, on suora heijastus siitä, mitä meidän jokaisen ihmisen sisällä tapahtuu, hyväksymmekö sitä tai emme. Kun syyllistämme muita, syyllistämme vain itseämme sen sijaan, että vaikuttaisimme positiivisesti maailmaan.
Me yksinkertaisesti osallistumme pelon kasvattamiseen sen sijaan, että astuisimme rakkauden maailmaan.

Jokaisen ihmisen vallassa on muuttaa tilannetta oman valinnan mukaan.
Kiinnitä huomiota tunteisiisi ja mihin käytät eneegiaasi.

Rauhaa ja hyvyyttä sinulle!

Miksi meditaatiota tarvitaan?

Et edes itse tiedä kuinka ainutlaatuinen, kaunis ja upea olet.
Mikäli tiedät, et siltikään usko täysin. Haluaisin todella, että uskoiasit itseesi ja omiin kykyihisi. Minulle on tärkeää, että oppisit kursseiltani mahdollisimman paljon, enkä tosiaan halua, että uskomukset estävät oppimisprosessia. Saat elämästäsi juuri sitä mihin uskot. Näin ne sanovat; ”Saa juuri sitä mitä tilaa!”
Et voi oppia asioita hyvin, jos et usko sisäiseen voimaasi. Annan sinulle huovutusohjeita ja -menetelmiä, mutta jos et usko omiin vahvuuksiisi, ne ovat merkityksettömiä.
Jos arvostat itseäsi ja omia kokemuksia, olet rennompi ja olet luova.

Et voi olla vahva, jos et arvosta itseäsi.
Et voi olla terve, jos et arvosta itseäsi.
Et voi olla omavarainen, jos et arvosta itseäsi.
Et voi olla onnellinen, jos et arvosta itseäsi.

Haluan sinun ymmärtävän, että huono itsetunto ja kritiikki ei todellakaan tee sinulle mitään hyvää. Haluaisin sinun ottavan sen huomioon jokapäiväisessä elämässäsi.
Pyydän sinua käsittelemään tätä asiaa vähintään muutaman minuutin joka päivä.
Jos luulet olevasi heikko ja avuton, tämä ei ole totta. Jokaisella teistä on valtava kehityspotentiaali ja sisäinen vahvuus. Jokainen teistä on ainutlaatuinen, huomion ja kunnioituksen arvoinen.
Katso itsesi rakkaimmilla silmillä ja toista minun perässä:

Meditaatio

Oletko huomannut, että ihmiset, joilla on joku tarkoitus elämässä, elävät pitempään ja paremmin kuin muut?

Nämä ovat tiedemiehiä, tutkijoita, jotka haluavat keretä tekemään niin paljon kuin mahdollista elämänsä aikana.
Nämä ovat kirjailijoita, taiteilijoita, muusikoita, jotka ovat rakastuneet elämään ja löytävät ääretöntä määrää syitä luovuuteen.
Nämä ovat myös lääkäreitä, jotka pyrkivät auttamaan mahdollisimman monia ihmisiä ja kaikki he, jotka rakastavat työtään ja työskentelevät sielunsa ja ihmiskunnan hyväksi.
Nämä ovat myös niitä, jotka huolehtivat lapsistaan, lastenlapsistaan ​​ja läheisistään, jotta heidän elämänsä olisi paras mahdollinen.

Toivon, että löydät jotain sellaista, mikä inspiroi sinua ja tuo sinulle iloa. Ei ole väliä mikä se on, auton korjaaminen tai kukkien kasvattaminen.

Näillä vinkeillä pystyt tuomaan valoa tälle maapallolle. Aloita sen tekeminen ja saat motivaatiota elää kaunista elämääsi.

💚 Halaus 💚


Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

0 KOMMENTTIA
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit