Miten värit vaikuttavat meidän elämäämme?

Kesällä luonto on täynnä eri värejä, mutta tiedätkö miten värit vaikuttavat meidän elämäämme? Mitä me väreistä tiedämme?

Tein jo postauksen siitä, miten valita sopiviä värejä vaatteisiin, mutta juuri äskettäin sain tietää jotain uutta, mikä sai minut katsomaan tätä aivan toiselta näkökulmasta.

värit, värin tarkoitus, Результаты поиска Näin vaatteidesi värit vaikuttavat

Väreillä on todella iso vaikutus ihmisiin. Millä perusteeella valitset värisi? Mihin kiinnitämme huomiomme kun ostamme vaatteita? Esittelen ilomielelläni Lidia Surinan, Siperialaisen luontaistuotetohtorin ja ihmisten terveydestä useita kirjoja kirjoittaneen venäläisen kirjailijan.

Mitä “värit” on hänen mielestään?

Kun pukeudumme oranssiin, keuhkomme ja kilpirauhasemme toiminta parantuu. Se parantaa murtuneita luita ja kohottaa olotilaa. Masennuksen parantaa oranssi tai lime. Sininen keventää kipua lihaskouristuksilta, parantaa mahalaukun toimintaa. Kun haluatte rauhaa tai yksityisyyttä, puetkaa päällenne sinistä, vaaleansinistä tai vihreätä. Vaatteiden pitäisi mahdollisesti olla vapaita. Punainen auttaa kasvattamaan immuunikykyä ja hoitaa tulehduksia. Keltainen vahvistaa ystävällisyyttä ja hyvä sydänmellisyyttä. Kuten Lidia sanoo, on parasta olla pukeutumatta ruskeaan turhan takia. Se haittaa maksan toimintaa. Musta huonontaa hormoonitoimintaa. Valkoinen väri on suojakilpi, joka heijastaa negatiivista energiaa pois.

 

guest
0 KOMMENTTIA
Inline Feedbacks
View all comments