e-kirja ”Villalla maalaten. Huovutuksen taiteellinen käsikirja.”

25,00 

Tervetuloa lumoavaan maailmaan, jossa piirtäminen villalla herättää eloon taiteen! Olen innoissani esitellä sinulle kirjani, joka johdattaa sinut askeleen lähemmäs neulahuovutuksen salaisuuksia. Ota ensimmäinen askel matkallasi neulahuovutuksen taikamaailmaan ja avaa oven rajattomille mahdollisuuksille. Voit helposti hankkia kirjan digitaalisessa muodossa ja nauttia sen sisällöstä missä tahansa ja milloin tahansa. Sähköinen versio tarjoaa sinulle kätevyyttä ja helppoutta, sillä voit ladata sen suoraan laitteellesi ja ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin.

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Villalla maalaten e-kirja Osasto:

Kuvaus

Tämä kirja opastaa uuden luovan harrastuksen pariin. Olen innoissani ilmoittaessani, että uusi kirjani on nyt saatavilla sähköisessä muodossa! Voit uppoutua neulahuovutuksen maailmaan suoraan älylaitteeltasi ja nauttia kaikista sen tarjoamista eduista.

Tämä ainutlaatuinen teos tarjoaa sinulle kattavan oppaan siitä, kuinka luoda upeita taideteoksia käyttämällä villaa taiteellisesti. Löydät sivuilta ohjeita ja vinkkejä siitä, kuinka luoda kauniita kuvioita neulahuovutuksen avulla.

Kirjani ei ole pelkkä opas, vaan myös inspiraatiolähde. Se johdattaa sinut matkalle luovuuden maailmaan, jossa voit kehittää taitojasi ja luoda ainutlaatuisia teoksia villan avulla. Opit erilaisia tekniikoita, jotka auttavat sinua kehittymään neulahuovutuksen mestariksi.

Kirjani on suunniteltu kaikille, jotka rakastavat käsillä tekemistä ja haluavat kokea villan taianomaisen voiman piirtämisen kautta. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut harrastaja, tämä kirja tarjoaa sinulle runsaasti uusia ideoita ja taitoja kehittyä villan taiteilijaksi.

Tilaa nyt oma kappaleesi ja anna villan inspiroida luovuuttasi! Se on täydellinen lahja itsellesi tai läheisellesi, joka arvostaa kauniita käsintehtyjä luomuksia.

Tämä sähköinen versio tarjoaa kätevän ja helpon tavan tutustua neulahuovutuksen saloihin missä ja milloin vain. Voit lukea kirjaa tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneella, mikä tekee oppimisesta ja harjoittelusta joustavaa ja kätevää.

Tee tästä kirjasta osa digitaalista taidekirjastoasi ja hyödynnä sen tarjoamia mahdollisuuksia kehittyä neulahuovutuksen taitajaksi. Tilaa sähköinen versio nyt ja aloita inspiroiva matkasi villan maailmaan heti.

Kirja esittelee neulahuovutetuissa tauluissa tarvittavat materiaalit ja työvälineet sekä opastaa kuvin neulahuovutukseen vaihe-vaiheelta.
Hyvät ohjeet ja runsaat kuvat tekevät kirjasta oivan apuvälineen kaikille kuvioita ensimmäistä kertaa huovuttaville.

Lisäksi! Kirjan hankkijat saavat erityislahjana videon, jossa jaan kanssanne luomisprosessin taikuuden. Tämä ainutlaatuinen visuaalinen kokemus avaa oven maisemamaalauksen maailmaan, tarjoten ainutkertaisen katsauksen taiteen syntymiseen.

KIRJOITTAJA: Elena Bondar
SIVUJA: 48kpl
FORMAATIN LISÄTIEDOT: PDF (RGB)
KIELI: Suomi
VUOSI: 2023 (Päivitetty versio vuoden 2018 kirjasta)

Kuvittele, kuinka mukavaa on istua lempinojatuolissasi tai nauttia aurinkoisesta päivästä ulkona samalla kun pääset uppoutumaan villan piirtämisen maailmaan sähköisen kirjani avulla. Se on kätevä ja ympäristöystävällinen tapa omistaa tämä inspiroiva teos. Olitpa sitten paperikirjan tai sähköisen version ystävä, sinulla on vapaus valita, mikä sopii sinulle parhaiten. Joten tartu tilaisuuteen ja hanki oma kappaleesi, olipa se sitten perinteinen kirja tai digitaalinen lukuiloitus!

Harjoittelemalla jokainen voi oppia piirtämään villalla. Tilaa kirja haluamassasi muodossa ja anna villan piirtämisen matkan alkaa!

Tilaa kirja nyt ja anna villan piirtämisen viedä sinut mukaansa!

 

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit

Saatat myös pitää...