Taitava Huovutus – Täydellinen opas villahuovutukseen

35,00 

Tahdotko tulla huovutuksen mestariksi?

Olen luonut upean Huovutuskoulun, joka avaa sinulle tien huovutuksen ammattilaiseksi. Opiskelun aikana perehdyt niin perusteisiin kuin syvempään huovutusmaailmaan. Koulutuksen aikana tutustut villaan perusteellisesti ja opit sen ammattimaiseen hyödyntämiseen. Älä anna pelon estää, vaan tee oppimismatkastasi selkeä, motivoiva ja informatiivinen.

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Taitava Huovutus Osasto:

Kuvaus

Uuden oppimimem on aina prosessi. Tämä koulutus voi muuttaa sen, mitä uskot itsestäsi.

Nyt kurssi on saatavilla kuukausitilauksena, tarjoten joustavuutta ja ohjauksen omasta oppimisestasi. Maksun suoritettuasi saat täyden pääsyn kaikkiin kurssimateriaaleihin. Ottaen huomioon laajan tiedon määrän, kuukauden aikana et voi kattaa koko ohjelmaa, mutta voit syventyä tiettyihin aiheisiin syvällisemmin. Kuukausitilauksen päätyttyä voit helposti hankkia seuraavan kuukauden pääsyn ja jatkaa opintojasi. Tämä on kätevää ja edullista, sillä et ole sitoutunut pitkäaikaisiin velvoitteisiin ja voit sovittaa opiskelun nykyisiin tarpeisiisi. Edullisen hinnan ansiosta voit uusia kuukausitilauksen niin monta kertaa kuin tarvitset, ja joka kuukausi järjestämme webinaarin henkilökohtaiseen tapaamiseen ja keskusteluun.

Miksi tämä koulutus on juuri sinulle?

Olet varmasti huomannut, että yksittäisiä neuvoja löytyy ripotellusti monesta paikasta. Siinä tiedon tulvassa ja neuvojen soveltamisessa sinulla menee aikaa, ja sinä jopa saatat ”hukkua tiedon määrään”. Mitään konkreettista ei kuitenkaan ole, eikä ole osaajaa jolta kysyä. Sinun aikasi on kortilla ja turhautuminen voi näyttää merkkejä.

Mutta tässä koulussa kaikki on johdonmukaisesti tehty, ja niin että jokainen varmasti oppii. Opiskelu koulussani säästää sinun aikaasi ja pääset tekemään lempiasioita heti.

Annan teille selkeän askel askeleelta -algoritmin, josta et voi eksyä. Selkeillä ohjeilla säästät aikaa, ja intosi työtä kohtaan kasvaa.

Opettajana teillä toimii alan ammattilainen Ellu Bondar, jolla on valtava kokemus. Minä haluan jakaa toimivat ja kehitetyt työskentelymenetelmät juuri sinun kanssasi.

Itsesi transformaatiossa sinä et palaa koskaan entiseksi, vaan sinulle tulee valtavasti tietoa ja taitoa! Pääset loistamaan omilla töilläsi.

Tämä on ensimmäinen askel kohti menestystä.

Kun oivallat nämä perusperiaatteet, huomaat myös nauttivasi tästä intohimoisesta harrastuksesta, joka voi muuttaa tiensä ammatiksesi. Tässä kurssissa jaan kanssasi:

 •  Kuinka luoda ensimmäinen huopateoksesi
 • Miten valmistaa tyylikkäitä tuotteita itsellesi tai asiakkaillesi
 • Kuinka soveltaa huovutustaitoja erilaisiin esineisiin
 • Miten voittaa epävarmuus ja kukoistaa luovassa prosessissa.

Onko epävarmuus vielä läsnä?

Ei hätää, sillä voit olla varma onnistumisestasi. Yllätyt siitä, kuinka tarkkaan olen räätälöinyt tämän koulutuksen juuri sinulle.

Koulutuksen sisältö:

 • Yksityiskohtaisia ohjeita
 • Opastavia opetusvideoita
 • Inspiroivia kuvia
 • Selkeitä PDF-ohjeita
 • Säännölliset online-tapaamiset kerran kuukaudessa

Tämä koulutus muodostaa vahvan perustan kaikille. Se soveltuu niin aloittelijoille kuin niillekin, jotka ovat jo kokeilleet huovutusta mutta haluavat syventyä ja oppia monipuolisempia tekniikoita myös vaativampiin projekteihin.

Mahdollisesti mietit, kenelle tämä koulutus on suunnattu:

 • Aloittelijoille, jotka haluavat viettää mukavaa aikaa ja luoda lahjoja läheisilleen.
 • Ammattilaisille, jotka tavoittelevat huovutustekniikkansa parantamista ja huopatuotteidensa laadun nostamista.
 • Kaikille, jotka haluavat syventyä huovutuksen maailmaan ja kehittää taitojaan tässä taiteenmuodossa.
 • Niille, jotka tavoittelevat luovien lahjojen valmistamista omatoimisesti.
 • Niille, joilla on aikaa ja intohimoa oppia huovuttamaan harrastuksena tai jopa ammatillisesti.
 • Innokkaille, jotka haluavat olla tänään parempia kuin eilen.

Opiskelu tapahtuu verkossa, joten voit osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Tämä tuo mukanaan monia etuja, kuten:

 • Voit valita joustavasti harjoittelun ja huovuttamisen aikataulun.
 • Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai matkapuhelimen ja pääsyn internetiin.
 • Et koskaan myöhästy tunnilta.
 • Voit työskennellä omassa tutussa ympäristössäsi, ilman tarvetta siirtyä minnekään.
 • Ei tarvita erityistä tietokonetaitoa.

Huom. Koulutusmateriaalit ovat käytössäsi 1 kuukauden ajan.

Kurssitehtävät ei vie paljon aikaa! Ymmärrän hyvin, että teillä on muitakin juttuja elämässä huovutuksen lisäksi. Jos kuitenkin harjoittelet säännöllisesti, opit paremmin ja laadukkaasti. Kun maksu on suoritettu, saat välittömästi täyden pääsyn koko kurssimateriaaliin. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden edetä omassa tahdissasi ja hyödyntää kurssin sisältöä ilman odottelua.

Olen täällä tukenasi!

Webinaarit vuosina 2023-2024 järjestetään seuraavina päivinä: 6.09; 4.10; 1.11; 5.12, 3.1; 7.2; 6.3; 3.4 ja 1.5.  Webinaarit alkavat klo 18.30 ja päättyvät klo 19.30. Webinaarit tallennetaan, joten voit katsoa ne myös myöhemmin itsellesi sopivana ajankohtana. Saat tiedot tallenteista sähköpostitse erikseen. Suosittelen kuitenkin osallistumaan webinaariin suorassa lähetyksessä, sillä se antaa mahdollisuuden tavata muita osallistujia, jakaa kuulumisia ja oppia toisiltamme. Voit lähettää kysymyksiä etukäteen, ja vastaan niihin suorassa lähetyksessä. Webinaarit ovat täynnä huovutuksen innostusta ja tunnelmaa – ne kannattaa ehdottomasti kokea! Joten yritä osallistua paikan päällä. Webinaarit järjestetään Zoom-alustalla.

💚 ÄLÄ LUOVUTA – HUOVUTA 💚

🌟 HUOM! Huomioithan, että kurssi on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa jakaa julkisesti tai käyttää opetusmateriaalina.

Pari kuvaa oppilaani töistä kurssiltani

Palautetta kurssilta muilta oppilailta

💚 Tutki oman luovuuteen ja hyvinvointiin Ellun kanssa 💚

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit