Sisustustaulu ”Kuiskatut salaisuudet lumotusta metsästä”

3 800,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Tuntemattomuus on aina pelottavaa, mutta tie selviää kävelemällä

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): sisustustaulu-peikko Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Kuiskatut salaisuudet lumotusta metsästä”

Kerran syvällä mystisessä maassa, vanhojen puiden varjossa, sijaitsi Kuiskatut salaisuudet Lumotusta Metsästä. Tämä metsä oli toisenlainen kuin mikään muu, sillä se sisälsi luonnon itsensä viisauden ja taian.

Sydämessä tätä lumottua valtakuntaa asui utelias ja hyväsydäminen peikko nimeltä Finnegan. Finnegan tunsi aina erityistä yhteyttä luontoon ja hän vietti päivänsä tutkien metsää, etsien sen kätkettyjä aarteita ja selvittäen sen salaisuuksia.

Eräänä rauhallisena aamuna, kun Finnegan vaelsi syvemmälle metsään, hän kompastui hentoiseen kimalaiseen nimeltä Surina. Surina oli eksynyt ja etsi epätoivoisesti kotipesäänsä. Finneganin myötätuntoinen sydän ei voinut sietää nähdä pientä olentoa ahdistuneena, joten hän tarjoutui auttamaan.

Yhdessä he lähtivät ainutlaatuiselle matkalle, askelten opastamana kuiskivista lehdistä ja metsän olentojen lempeistä lauluista.

Finnegan ja Surina vaelsivat yhä syvemmälle Lumotun Metsän sydämeen ja kohtasivat muinaisia olentoja, jotka paljastivat kaiken elollisen syvän yhteyden. He oppivat, että Gaia, heidän rakas planeetta Maamme, oli elävä, hengittävä olento, sykkien energiasta ja viisaudesta.

Opastettuina puiden kuiskauksista ja metsän lauluista, Finnegan ja Surina saivat selville, että Lumottu Metsä piti sisällään salaisuuksia, jotka ylittivät heidän villeimmätkin unelmansa. Se oli paikka, jossa rajat eri ulottuvuuksien välillä olivat ohuet, ja avoimin sydämin ja mielin he saattoivat todistaa lumouksen, joka piili siellä.

Jokaisella askeleella he tunsivat magian läsnäolon ja kuulivat muinaisten äänien kaikuja. Metsä paljasti heille ihmeitä ja jakoi viisautta niille, jotka olivat valmiita kuuntelemaan. He oppivat, että avain näiden salaisuuksien avaamiseen ei ollut voimassa tai hallinnassa, vaan kunnioituksessa, arvostuksessa ja syvässä yhteydessä Gaiaan.

Lopulta Finnegan ja Surina ymmärsivät, että Lumottu Metsä oli enemmän kuin pelkkä fyysinen paikka – se oli portti Gaian valtavaan tietoon ja rajattomaan kauneuteen. Sen salaisuudet olivat lahja niille, jotka lähestyivät nöyryydellä ja rakkaudella.

Näin Finnegan ja Surina tulivat Lumotun Metsän vahteiksi, joiden tehtävänä oli säilyttää sen taika ja jakaa sen opetukset muille. He levittivät harmonian ja kunnioituksen viestiä Gaialle, innostaen ihmisiä arvostamaan ja suojelemaan elämää ylläpitäviä ekosysteemejä.

Ajan kuluessa Kuiskatut salaisuudet Lumotusta Metsästä jatkoi totuuden ja viisauden etsijöiden houkuttelua. Sen salaisuudet, aina avautuvina, paljastuivat niille, jotka olivat valmiita omaksumaan kaiken olevaisen välisen yhteyden ja kunnioittamaan Gaian pyhyyttä.

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Taulu on kehystetty kangaskehykseen. Villamaalaus on valmis ripustettavaksi seinälle. Voit halutessasi kehystää taideteoksen puukehykseen.

  • Taulun koko 70 x 96 cm.
  • Maalauksen koko kehyksineen 75 x 101 cm

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Nauti ilmaisesta maailmanlaajuisesta toimituksesta tällä poikkeuksellisella tuotteella. Uskomme, että jokaisen tulisi voida nauttia sen kauneudesta, riippumatta sijainnistaan. Ilmaisen toimituksemme avulla voit vaivattomasti tuoda tämän tuotteen kotiisi, missä ikinä oletkin.

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 2 × 79 × 110 cm (senttimetri)