Jopa mestariteosmaalaus voi pilata sisustuksesi, jos et noudata näitä kohtia…

Mikä taulun koko voisi olla sopiva?

Yksikin taulu voi luoda kodintuntua ja harmoniaa kotiisi. Se voi herättää sisustuksesi henkiin.
On hyvä että valittu taulu sopii seinän koolle mittasuhteiden mukaan. Yksi suuri taulu voi olla huoneen katseenvangitsija. Kuitenkin kookas teos tarvitsee reippaasti tilaa ympärilleen. Liian pieni taulu katoaa visuaalisesti suurella seinällä.

Liian monta elementtiä seinillä voivat visuaalisesti pienentää tilaa. Kaaoksen vaikutusta lisää sisätilojen monet pienet yksityiskohdat. Siksi voi olla parempi luopua sarjatauluista ja laitta yksi isompi taulu sen sijaan. Hyvin toimii esimerkiksi taulut, joissa esiintyy maisema.

Valitse oikea paikka taululle


Valitse maalaukselle näkyvin seinä, johon haluat kiinnittää katsojan huomion. Ripusta taulun keskikohta katsojan silmien korkeudella. Jätä huonekalujen ja taulun väliin reilut 20cm.

Vaalea taulu ei suurenna tilaa

Monet ajattelevat, että vaalea taulu suurentaa visuaalisesti tilaa, mutta näin ei aina ole. Tummasta taulusta voi tulla korostuskohta ja huone tulee näyttämään isommalta.

Ole tarkka taulun valaistuksessa

Päivänvalo esittelee mainiosti taulun kauneutta. Suora auringonvalo voi kuitenkin pilata minkä tahansa taulun. Toisaalta hämärässä paikassa kannattaa harkita lisävalaistusta taululle.

Parempi vähemmän kuin liikaa


Älä ripusta tauluja talon jokaiselle seinälle, muuten talosi tulee näyttämään taidegallerialta. Valitse kotisi merkittävä seinä ja korosta sitä taululla.
Halutessasi voit ripustaa useampia tauluja tälle seinälle. Ne voidaan asentaa riviin tai kollaasin. Ei välttämättä tarvitse kehystää taidetta samalla tavalla.

Seuraavaksi näytän esimerkkejä kollaaseista…

Tiesitkö sen, että voit jopa tilata oman taulun omasta aiheesta? Toteutan taulun sinun toivomuksiesi mukaan. Suunnittelen työn niin, että se sopii sinun sisustukseesi sekä lämmittää mieltä ja herättää muistoja ja tunteita, kun taulussa on sinun rakkain lemmikkisi.

Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopataulu


Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

0 KOMMENTTIA
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit