painettu versio ”Villalla maalaten. Huovutuksen taiteellinen käsikirja.”

29,90 

Piirtäminen villalla herättää taiteen eloon! Villan piirtäminen avaa oven rajattomaan luovuuteen. Voit luoda pehmeitä maisemakuvia, herkkiä kukkakimppuja tai jopa eläinhahmoja, jotka heräävät henkiin villakuitujen kosketuksesta. Tämä kirja tarjoaa kattavan oppaan neulahuovutuksen saloihin ja inspiroivia ohjeita luovien teosten luomiseen.

Tilaa nyt oma kappaleesi ja astu rohkeasti villan piirtämisen maailmaan. Anna taiteen herätä eloon omien käsiesi kautta ja nauti luovasta matkastasi!

Varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Villalla maalaten painettu versio Osasto:

Kuvaus

Anna kätesi seurata mielikuvituksesi johdatusta ja näe, kuinka villan piirtäminen muuttuu taiteelliseksi ilmaisukeinoksi. Tämä kirja tarjoaa askel askeleelta ohjeet eri tekniikoihin ja vinkkejä villan käsittelyyn, jotta voit saavuttaa upeita tuloksia omassa luovassa työssäsi.

Unohda rajoitukset ja anna luovuutesi puhjeta kukkaan villan piirtämisen lumoavassa maailmassa. Kirjan selkeät ohjeet ja runsaat kuvat auttavat sinua kehittymään taidokkaaksi neulahuovuttajaksi.

Tämä kirja opastaa sinut uuden luovan harrastuksen pariin. Olen innoissani ilmoittaessani, että uusi kirjani on nyt saatavilla painettuna versiona! Voit uppoutua neulahuovutuksen maailmaan perinteisen kirjani avulla ja nauttia kaikista sen tarjoamista eduista.

Tämä ainutlaatuinen teos tarjoaa sinulle kattavan oppaan siitä, kuinka luoda upeita taideteoksia käyttämällä villaa taiteellisesti. Kirjan sivuilta löydät ohjeita ja vinkkejä kauniiden kuvioitten luomiseen neulahuovutuksen avulla.

Kirjani ei ole pelkkä opas, vaan myös inspiraation lähde. Se johdattaa sinut matkalle luovuuden maailmaan, jossa voit kehittää taitojasi ja luoda ainutlaatuisia teoksia villan avulla. Kirjasta opit erilaisia tekniikoita, jotka auttavat sinua kehittymään neulahuovutuksen mestariksi.

Kirjani on suunniteltu kaikille, jotka rakastavat käsillä tekemistä ja haluavat kokea villan taianomaisen voiman piirtämisen kautta. Olitpa vasta-alkaja tai kokenut harrastaja, tämä kirja tarjoaa sinulle runsaasti uusia ideoita ja taitoja kehittyä villan taiteilijaksi.

Tilatessasi kirjan saat sen kauniisti painettuna ja sidottuna. Se on täydellinen lahja itsellesi tai läheisellesi, joka arvostaa kauniita käsintehtyjä luomuksia.

Kirja esittelee neulahuovutettujen taulujen tarvittavat materiaalit ja työvälineet sekä opastaa sinua vaihe vaiheelta neulahuovutuksen maailmaan. Kirjan selkeät ohjeet ja runsaat kuvat tekevät siitä oivan apuvälineen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita aloittamaan kuvioitten huovuttamisen.

Lisäksi! Kirjan ostajat saavat erityislahjana videon, jossa jaan kanssanne luomisprosessin taikuuden. Tämä ainutlaatuinen visuaalinen kokemus avaa oven maisemamaalauksen maailmaan tarjoten ainutkertaisen katsauksen taiteen syntymiseen.

Kirjan tilaaminen on helppoa. Painettu kirja toimitetaan suoraan kotiovellesi, ja voit nauttia sen sivuista missä ja milloin tahansa. Tee tästä kirjasta osa taidekirjastoasi ja anna villan piirtämisen inspiroida luovuuttasi.

KIRJOITTAJA: Elena Bondar
SIVUJA: 48kpl
KANNEN PAPERI: päällystetty
FORMAATIN LISÄTIEDOT: Painettu kirja (A4 (210x297mm))
KIELI: Suomi
VUOSI: 2023, (päivitetty versio vuoden 2018 kirjasta)

Kuvittele, kuinka mukavaa on istua lempinojatuolissasi tai nauttia aurinkoisesta päivästä ulkona samalla kun sukellat villan piirtämisen maailmaan kirjani avulla. Se on kätevä ja inspiroiva tapa omistaa tämä ainutlaatuinen teos. Valitse sinulle sopivin formaatti, olipa se perinteinen painettu kirja tai sähköinen versio.

Tartu tilaisuuteen ja tilaa oma kappaleesi jo tänään. Anna villan piirtämisen viedä sinut mukaansa!

Tämän kirjan tuotannossa on käytetty täysin kemiavapaata painolevytuotantoa ja ympäristöystävällisiä Bio-värejä. Lisäksi käytetyt paperit täyttävät ilmastonsuojelua edistävät standardit ja niillä on asianmukaiset ympäristömerkinnät.

Meille on tärkeää kunnioittaa ympäristöä ja tehdä kestäviä valintoja. Siksi olemme panostaneet ekologisiin materiaaleihin ja tuotantotapoihin, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia. Näin voit nauttia tästä kirjasta hyvällä omallatunnolla, tietäen että se on valmistettu vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Valitsemalla tämän kirjan tuet kestävää kehitystä ja ilmastonsuojelua. Se on askel kohti parempaa huomista ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta. Kiitos, että olet mukana edistämässä ympäristöä säästäviä arvoja ja nauti villan piirtämisen taianomaisesta maailmasta!

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 0,5 g (gramma)
Mitat 30 × 3 × 22 cm (senttimetri)
Subscribe
Notify of
guest

Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit

Saatat myös pitää...