Sisustustaulu ”Tuntemattomuus on aina pelottavaa, mutta tie selviää kävelemällä”

4 800,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Tuntemattomuus on aina pelottavaa, mutta tie selviää kävelemällä

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): sisustustaulu-tuntemattomuus Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Tuntemattomuus on aina pelottavaa, mutta tie selviää kävelemällä”

Kaikki sanovat, että onnelliseen elämään täytyy luottaa. Kun tunnet olevasi pieni ja maailma on niin suuri, syntyy pelko. Suuri ei kuitenkaan tarkoita vaarallista.
Jotta voisit luottaa maailmaan, pitää ensin luottaa itseensä. Aina kannattaa siis aloittaa yksinkertaisimmista asioista.
Ihmisen sisällä on kokonainen universumi, joka on täynnä salaisuuksiaan. Tutkiessaan tietoisesti sisäistä maailmaansa, ihminen alkaa ymmärtää itseään ja pystyy tunnistamaan todelliset omat halut, muiden asettamista.

Jos luotat itseesi, sinulla on tarpeeksi voimaa kulkea elämän polkua. Tuntematon on aina pelottavaa, mutta tie selviää kävelemällä.
Ulkomaailma heijastaa ihmisen sisältä.

Jos sisäinen maailma on harmoninen, tämä heijastuu ulkomaailmaan. Mikäli olet oppinut ymmärtämään hyvin omia toiveitasi ja käyttäytymisen motiivejasi, osaat etsiä itsellesi parasta etkä pelkää tuntematonta.
Kun tunnet itsesi hyvin, voit ymmärtää reaktiosi syyt. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita asenteesi tapahtuvaan, minkä ansiosta voit hallita onnellisuutesi tasoa.
Voit luottaa itseesi. Luottamuksessa voi elää rauhassa. Luottamus itseesi on luottamuksen perusta maailmaan.
Jokaisen ihmisen sisällä on kokonainen universumi, joka heijastuu ympärillämme olevaan maailmaan, muihin ihmisiin. Siksi he sanovat niin: ”kauneus on katsojan silmässä”.

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Taulu on kehystetty kangaskehykseen. Villamaalaus on valmis ripustettavaksi seinälle. Voit halutessasi kehystää taideteoksen puukehykseen.

  • Taulun koko 79 x 110 x 2 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Nauti ilmaisesta maailmanlaajuisesta toimituksesta tällä poikkeuksellisella tuotteella. Uskomme, että jokaisen tulisi voida nauttia sen kauneudesta, riippumatta sijainnistaan. Ilmaisen toimituksemme avulla voit vaivattomasti tuoda tämän tuotteen kotiisi, missä ikinä oletkin.

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 2 × 79 × 110 cm (senttimetri)