Sisustustaulu ”Mielikuvituksen Voima”

4 500,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Tuntemattomuus on aina pelottavaa, mutta tie selviää kävelemällä

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Mielikuvituksen Voima Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Mielikuvituksen Voima”

Elävä mielikuvitus on todella kiehtovaa. Voimme luoda kokonaisia maailmoita, joissa voimme paeta arkisten haasteiden keskeltä. Kuitenkin minulle se merkitsee enemmän kuin pelkkää haaveilua. Mielikuvitus tarkoittaa paikkojen luomista voiman lähteiksi, joista löydän inspiraatiota ja mahdollisuuksia parantaa nykyistä todellisuuttani. Kyse ei ole todellisuudesta pakoon juoksemisesta; se on kykyä muuntaa ja rikastuttaa elämää luovuuden ja henkilökohtaisen kasvun kautta. Mielikuvitukseni muuttuu voimanlähteeksi ja opastavaksi tähtenä matkalla itsetuntemukseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

”Todellisuus luodaan mielen kautta. Voimme muuttaa todellisuuttamme muuttamalla mieltämme.” – Platon

Maalaus ”Mielikuvituksen Voima” heijastaa Platonin viisaita sanoja: ”todellisuus luodaan mielen kautta. Voimme muuttaa todellisuuttamme muuttamalla mieltämme.” Tämä teos kannustaa katsojiaan havahtumaan mielikuvituksen ja ajattelun voimaan. Taiteen kautta meillä on mahdollisuus avata mielikuvituksemme siivet ja nähdä maailma uusin, syvällisemmin pohdiskelevin silmin.

Villamaalaus ”Mielikuvituksen Voima” rohkaisee meitä tarkastelemaan maailmaa ei vain pintapuolisesti, vaan myös syvemmältä, ja kyseenalaistamaan omia näkemyksiämme todellisuudesta. Se haastaa meitä ajattelemaan, että todellisuus ei ole kiinteä ja muuttumaton, vaan meillä on voima muokata sitä oman mielen kautta. Taideteoksen kautta voimme kohottaa ajatuksemme uudelle tasolle ja nähdä uusia näkökulmia, jotka avaavat ovia laajemmalle ymmärrykselle maailmasta ja itsestämme.

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Taulu on kehystetty kangaskehykseen. Villamaalaus on valmis ripustettavaksi seinälle. Voit halutessasi kehystää taideteoksen puukehykseen.

  • Taulun koko 99 x 65 cm.
  • Maalauksen koko kehyksineen 105 x 73 cm

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Nauti ilmaisesta maailmanlaajuisesta toimituksesta tällä poikkeuksellisella tuotteella. Uskomme, että jokaisen tulisi voida nauttia sen kauneudesta, riippumatta sijainnistaan. Ilmaisen toimituksemme avulla voit vaivattomasti tuoda tämän tuotteen kotiisi, missä ikinä oletkin.

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 2 × 105 × 73 cm (senttimetri)