Kuinka unelmat toteutuvat. Ihmisen kokoinen jouluseimi Kuopion pappilassa.

Kävin monta kertaa Kuopion luonnontieteellisessä museossa katsomassa upeaa mammuttia. Viimeksi tajusin itseni ajattelevan sitä, että myös todella haaveilen toteuttavani jotain sellaista suurta.
Unelmien täytyy toteutua…

Tänä syksynä sain tilauksen Kuopion Vanhasta Pappilasta aasin, karitsan ja kyyhkysen valmistuksesta.
Arvaa, että olinko tyytyväinen tästä?
Olen erittäin kiitollinen kaikille tämän projektin osallistujille mahdollisuudesta ja luottamuksesta minua kohtaan.

Seimi on nähtävissä Pappilan lasikuistilta loppiaiseen asti. Sitä voi katsoa ulkoa milloin vain ja sisälläkin voi käydä katsomassa aina ovien ollessa avoinna. Ulkoa tähtitaivaan loistoa pääsee itse säätämään.

  • Suunnittelu ja päätoteutus: Savonia ammattikorkeakoulun muotoilijaopiskelija Tiina Tiikkainen
  • Ihmishahmojen ehostus: Savon ammattiopiston hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat ohjaajanaan Sari Jokinen ja Sini Taskinen
  • Eläinten muotoilija huopataiteilija Elena Bondar
  • Tähtivalojen suunnittelu ja asennus: Markun Sähköasennus,
  • Kuopion ev.lut. seurakuntien kiinteistötoimi.

Jotta unelma toteutuisi, se on oltava alussa!

Haluatko unelmiesi toteutuvan? Sinun ei tarvitse heti lakata haluamasta. Se on helpompaa, kun hyväksyt sisäisen lapsesi ja annat hänen luvan unelmoida. Älkää heti sanoko, että halua on mahdotonta toteuttaa. Ole aikuinen ja tue sisäistä lapseasi, älä aliarvioi toiveitasi.
Kaikki on mahdollista tässä maailmassa! Jos sinulla ei ole mitä haluat, et ole vielä valmis siihen. Mieti, mitä ominaisuuksia sinulta puuttuu täyttääksesi toiveesi.

Seuraavaksi ei tarvitse pelätä, että unelma toteutuu.
Kuulostaa oudolta, eikö?
Kuitenkin pelko estää monia toteuttamasta unelmiaan. Ymmärrämme, että saadaksemme sitä, mitä meillä ei ole, meidän on tehtävä uusia toimia. Tuntematon on usein pelottavaa.
Välittömästi tulee itseluottamuksen puute ja virheiden pelko.
Mitä jos sanoisin, ettei virheitä ole. Kaikki, jopa epämiellyttävin, on kokemuksemme. Kokemuksemme on todellinen rikkautemme.

Unelmien toteuttaminen vaatii rohkeutta. Mitä suurempi tavoite, sitä enemmän rohkeutta tarvitset sen saavuttamiseen. Ei välttämättä kaikki pidä menestyksestäsi. Se kuuluu kasvattamiseen. Muiden kateus on menestyksen hinta. Sinun on opittava käsittelemään tätä.

Viimeinen asia, joka estää unelman toteuttamisen, on tuloksen liiallinen tärkeys. Kun teemme unelmasta ainoan asian, joka tuo meille onnea, tukahdutamme luovuutemme. Kun tärkeä taakka painaa meitä, menetämme paljon energiaa. Teemme elämästämme hyvin vaikeaa ja joskus sietämätöntä.
Kuinka voittaa tärkeys?
Helposti!
Keksi vaihtoehto. Tee suunnitelma mitä teet, jos unelmasi ei toteudu? Kun sinulla on toinen vaihtoehto tapahtumien kehittämiseen, ymmärrät, ettei mitään kauheaa tapahdu jos unelmasi ei toteudu. Näin teet elämästäsi helpompaa ja vapautat tilaa parhaalle tapahtumien kululle.
Unelmien täytyy toteutua, vaikka kukaan ei uskoisikaan niihin. Pääasia, että sinä haluat sen. Tämä riittää muuttamaan todellisuutesi.

En halua opettaa sinulle elämää. Halukkaat voivat seurata miten kuljen elämänpolkuani ja nähdä esimerkissäni, kuinka mahdoton voidaan tehdä mahdolliseksi.

Rauhan kyyhkynen

Puhtaan valkoinen kyyhkynen on kaunis kuin uusi lumi. Ei ihme, että se on kautta aikojen lumonnut ihmisiä ja siitä on tullut rauhan, vapauden, rakkauden, viattomuuden ja puhtauden symboli.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi mikä vapaus merkitse sinulle?

Tai kenties ajatellut miten olla vapaa kuin taivaan lintu? Entä oletko miettinyt kuinka pieni lintu on suhteessa isoon maailmaan? Mutta se pieni lintu kuitenkin lentää sinne taivaalle, se lentää vaikka sitä pelottaa suuri ja tuntematon, joten jos pieni lintukin pystyy siihen, niin pystyt sinäkin.

Lintu auttaa meitä muistamaan, että onni ja hyvä mieli koostuu pienistä asioista.

Tiedätkö, että juuri SINÄ voisit tuottaa iloa ja onnea jollekkin toiselle?

Nyt pääset tuottamaan iloa itsellesi, läheisellesi ja antaa iloa ja kädentaitoja mitä ihanimmilla online-verkkokursseilla. Sinä voit oppia tekemään huopalintu online koulutuksen avulla.

Voit ostaa myös lahjakortin tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi itse valita mieluisan elämyksen.

Linnun askartelupaketti on saatavalla nettikaupastani.


Support Finnish handicrafts!
Do you like what I do?
Support Finnish handicrafts and help Ellunhuopa achieve something bigger with your donation!
-How much would you like to donate? Even a small amount would warm my heart, would be really meaningful and would help Ellunhuapa considerably!
Follow me on somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

0 COMMENT
Inline Feedbacks
View all comments