Kuinka olla oma itsesi

Miksi ei kannata olla kuten kaikki muut?

Uskon, että useimmat ihmiset haluavat menestyä ja olla onnellisia. He etsivät ratkaisuja, valmiita käyttäytymismalleja. Yritämme löytää vastauksia kysymyksiimme, tehdä oikein ja olla tekemättä virheitä, täyttää standardit, tehdä mitä muut tekevät, noudattaa käyttäytymismalleja. Siinä ei ole mitään väärää, meille kaikille opetettiin näin kouluissa! Meille on kerrottu koko elämämme, että meidän on sopeuduttava normeihin, jotta voimme tuntea olon mukavaksi muille.

”Hulluutta on se, että tekee samat asiat uudelleen ja uudelleen ja odottaa eri tuloksia.” – Albert Einstein.

Oikeita vastauksia etsiessään monet unohtavat, että olemme kaikki erilaisia ​​ja kaikille ei yksinkertaisesti voi olla vakioratkaisuja. Jokaisen ihmisen sisällä on kokonainen universumi.
Uskon vilpittömästi, että ihmisen tehtävänä on saada ilmaisuvapaus. Kuuntele sydäntäsi ja ole oma itsesi. Siksi standardiratkaisut eivät toimi kaikille. Ne eivät salli yksilöllisyytesi ilmaisua. Oletko huomannut, että nykyään ”menestyneitä” ovat ne, jotka erottuvat muista, he eivät ole kuin kukaan muu. He ovat vilpittömiä itselleen, he eivät yritä näyttää hyvältä muiden silmissä. Heillä on rohkeutta näyttää itsensä maailmalle ilman pelkoa muiden tuomitsemisesta.

Tietysti, jotta voit ilmaista yksilöllisyyttäsi taiteessa, sinun on ensin tunnettava perus asioita hyvin. Sitten sinun on opittava suorittamaan tavallisia asioita laadukkaasti. Ja vasta sen jälkeen tulee vaihe, jolloin voit luoda jotain uniikkia.

Tehdäksesi jotain epätavallista, sinun on sallittava itsesi tuntea epätavallisesti. Anna itsellesi lupa olla erilainen!

Toivon, että luovuuden avulla voin tuoda lisää kauneutta tähän maailmaan. Huovutus on minulle loistava laji, koska se tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia luovuuteen. Jos olet aina halunnut oppia ilmaisemaan itseäsi luovuudessa, niin nyt on täydellinen aika liittyä verkkokursseilleni.
Tehtäväni kursseilla on antaa tekniikan perustaa ja lujittaa tietoa vakaan tuloksen saavuttamiseksi. Loppujen lopuksi vain hallitsemalla tekniikan voit myöhemmin etsiä omaa tyyliä ja tehdä ihmeitä. Hyvä tieto ja varma suoritustekniikka perustaa sisäisen potentiaalin paljastamiselle.

Sinun ei tarvitse taistella villan kanssa, vaan leikkimällä antaa tehdä sen taikuutta.  Älä luovuta – huovuta!

Valinnanvapaus VS positiivinen mieli

Henkisen kehityksemme aikana on yleisesti hyväksyttyä, että jos ihminen kohtaa vaikeuksia, hän on valinnut väärän suunnan eikä tee omaa juttuaan.
Minulla on kuitenkin täysin erilainen näkemys tästä asiasta. Välttelemällä haasteita vältämme itse elämän. Uskon, että elämän tarkoitus on kehityksessä. Ongelmiin ratkaisuja etsimällä ja vaikeuksien ylittämisellä tapahtuu henkilökohtainen kasvu. Jopa rakastetuimmassa liiketoiminnassa voi kohdata vaikeuksia.
Nykymaailmassa ihmiset välttävät vaikeita tilanteita ja jopa myös kipua ja negatiivisia tunteita. Minusta se on kuin eläisi silmät kiinni.
Kun ei anna kielteisten tunteiden kokea, ihminen lakkaa lopulta kuulemasta itseään.
Eläminen irti tunteistasi on robotin elämää. Se mikä erottaa ihmisen robotista, on sielun läsnäolo. Sielu puhuu meille tunteiden kielellä.
Tunteet ovat kompassimme, joka osoittaa oikean tien.

Asenne ratkaisee. Haasteet eivät tapahdu meille, ne tapahtuvat meitä varten.

Valinnanvapaus ei piile vaikeiden elämäntilanteiden välttämisessä, vaan siinä, että ihminen voi valita asenteen tähän tilanteeseen. Hän voi valita kärsimyksen ja sitten hänen elämänsä on kuin helvettiä. Tai hän voi päättää käsitellä ongelmaa mahdollisuutena persoonallisuudelleen kasvaa ja kykyjensä kehittymiselle.

On turhaa syyttää itseään negatiivisista teoista tai tunteista. Itsensä parantamiseksi on parempi miettiä, mitkä toimet johtivat minut tähän tilanteeseen. Ja tulevaisuudessa mukauttaa käyttäytymistään uusien sääntöjen mukaisesti. Tätä varten sinun on oltava tarkkaavainen itsellesi ja ympärilläsi oleville.

Onnea ei voi suunnitella, sen voi vain tuntea!

Yritä sitten käyttää tätä tilannetta katsoaksesi maailmaa uudella tavalla ja oppiaksesi tuntemaan itsesi vielä paremmin.

Luova ihminen – millainen hän on ja hänen tekemänsä virheet. Klikkaa ja lue…

Kuinka löytää itsestäsi tukea luoville ihmisille?

Huomaan usein, että erityisen luovat ihmiset pelkäävät paljastaa itseään muille. Esimerkiksi he tekivät jotain omin käsin eivätkä uskalla julkaista valokuvaa Instagramissa. Tämä johtuu siitä, että he pelkäävät muiden ihmisten tuomiota. He asettavat muiden mielipiteet omiensa edelle.

Tässä tapauksessa tekijä ei elä elämäänsä, eikä hän voi paljastaa potentiaaliaan. Voiko tällainen elämä tuoda onnea? Voimme viettää koko elämämme miettien, mitä muut ajattelevat, tai voimme löytää luottamusta itseemme.
Vuosia sitten minulle oli erittäin tärkeää, mitä muut ihmiset ajattelevat töistäni, mitä kommentteja he kirjoittaisivat minulle. Mutta se iski riippuvuuteen yleisestä mielipiteestä. Tämä ei ole vapautta!

Nyt ymmärrän, että jokaista työtä tekemällä teen itse opiskelutyötä. Tämä on tietysti mahdollista asiakkaideni ansiosta ja olen erittäin kiitollinen heille tästä mahdollisuudesta.

Kuinka löytää itsestäsi tukea luoville ihmisille?

Ensinnäkin meidän on ymmärrettävä, ettemme voi miellyttää kaikkia. Varmasti löytyy joku, joka sanoo jotain pahaa, mutta se on ihan normaalia! Emme ole 100€ seteli, joka miellyttää kaikkia. Toiseksi, luovien ihmisten on sallittava itsensä tehdä virheitä. Poista merkitys tuloksesta ja tee työ vaivattomasti, leikkimielisesti. Vain ne, jotka eivät tee mitään, eivät tee virheitä. Kolmanneksi meidän on kehuttava itseämme pakollisin perustein! Kuinka usein moitimme itseämme, mutta niin harvoin sanomme jotain hyvää itsestämme.

Toivon, että nämä kolme sääntöä auttavat sinua olemaan itsevarmempi ja voit loistaa omilla töilläsi.

Päästä luovuutesi valloilleen

Joka päivä teemme pieniä tekoja ja haaveilemme suurista onnistumisista. Elämämme koostuu teoista, mutta johtavatko ne meidät suureen päämääräämme? Tavallisia asioita tekemällä saamme tunnettuja tuloksia. Jos kuitenkin haluamme muuttaa elämää tai kehittää jotain, meidän on ryhdyttävä aivan uusiin toimiin.

Jonkun poikkeavan tekeminen voi olla pelottavaa…

Uudet toimintamme eivät aina ole oikein, siinä on erittäin suuri virheriski. Mutta hei, tämä ei ole huono asia! Kuulepas, meillä on oikeus tehdä virheitä! Ihan oikeasti. Vain ne, jotka eivät tee mitään, eivät tee virheitä. Mutta ilman innovaatioita ei ole kehitystä. Mielestäni elämän tarkoitus on kehittymisessä ja onnellisuudessa. Siksi menen jatkuvasti eteenpäin. Joskus kompastelen ja kaadun, mutta sitten nousen ylös ja jatkan matkaani. Kukaan ei voi antaa meille takeita siitä, kuinka toimimme oikein. Otamme ja teemme, ja sitten katsomme tulosta. Jos emme pidä siitä, muutamme toimintaamme. Mitään vakavaa ei tapahtunut!

Tässä vaiheessa meidän suhtautumisemme tilanteeseen on erittäin tärkeä. Jos luulet tämän olevan ongelma, siitä tulee sinulle ongelma. Jos luulet tämän olevan tilaisuus, selviät tästä voittajana. Opiskelijani tietävät, että huovutustaitoja oppii vain tekemällä. Opiskeluprosessissa ei ole virheitä. Se on kiehtova matka uskomattomien löytöjen ja uusien mahdollisuuksien maailmaan. Tekemisen aikana opimme tuntemaan itsemme ja ymmärtämään paremmin toiveitamme. Tärkeintä on ymmärtää sisäinen syy, joka toi sinut tähän tilanteeseen. Ymmärtämättä syytä on hyödytöntä muuttaa jotakin ulkomaailmassa.

Elämä muuttuu, kaikki muuttuu. Universumissa vain sen vaihtelu on vakio. Meidän on parempi hyväksyä se tosiasiana, eikä hidastaa kehitystämme, takertuen vanhoihin tapoihin ja asioihin.

Käsityötaidon oppii tekemällä
Elämän oppii elämällä!
Rohkeasti vaan eteenpäin…

Jos löysit tästä postauksesta jotain hyödyllistä, voit jakaa sen rakkaillesi.
Tule myös huovutuskursseilleni. Pääset loistamaan omilla töilläsi.

💚 Halaus 💚


Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

0 KOMMENTTIA
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit