Mistä linnut laulaa?

onnen lintu, huovutettu lintu,

Suloisia lintuja lentää Ellunhuopan pihalta maailmalle. Joillekkin se antaa onnea uuteen kotiin, toisille tulee runsaasti iloa, ja työkäveritkin välittävät. Toiset haluavat linnut omaan kotiinsa, jotta linnut muistuttaisivat heitä siitä, että hyvä mieli koostuu pienistä jutuista.

Onnen lintu tilauksesta

Valmistan mielelläni sinulle Onnen-linnun tilauksesta, jolla on elävä ilme silmissään. Jokainen lintu on yksilöllinen ja ilme on uniikki. Linnut ovat kauniita ja luonnollisen näköisiä! Tilaa lintu itsellesi >>

Opi tekemään Onnen-linnun itse neulahuovuttamalla

Sinäkin voit oppia tekemään ihania lintuja itse. Sitä varten tein online- kurssin; ”Onnen Lintu”. Videon avulla saat tietoja linnun valmistuksesta, jossa näytän ja kerron kaikki vaiheet huolellisesti yksityiskohtia myöten. Voit katsoa videon milloin vain, niin monta kertaa kuin haluat. Lisäksi kyseinen sabluuna on ladattavissa, mikä auttaa todella paljon!

Tämä online-kurssi kuuluu Ellunhuopa huovuttajat klubin materiaaliin, eli jäsenen ei tarvitse osta tätä erikseen.

Mistä lintu on tehty

Teen lintuja huovasta, silminä käytän puuhelmiä. Linnun jalat voi valmistaa eri tavoilla. Linkin takana on ohje räpylöiden valmistuksesta käyttämällä rautalankaa ja villalankaa. Toinen tapa on tehdä räpylät ja nokka muovimassasta. Sen ohjeen minä avaan Ellunhuopa huovuttajat klubin jäsenille. Linnun nokka on myynnissä nettikaupassani.

Tein myös Onnen-linnun askartelupaketin, josta saat kaikki tarvikkeet linnun valmistukseen. Sen huovuttaminen on hauskaa, ei vaadi hirveästi aikaa, tai erikois -työtilaa. Sitä voi tehdä vaikkapa kesämökillä, ulkona tai kotisohvallakin.

Lintujen äänet

Näkö, tunto ja kuulo – ihminen käyttää tuntoaistejaansa runsaasti arkielämässä. Valmis lintu miellyttää silmää, lämpimän villan kosketus ihoon tuo onnellisuutta. Jotta te saisitte monipuolisen kuvan omasta Onnen-linnuustanne luonnossa, nauhoitin lintujen ääniä takapihaltani. Voit kuunnella sitä klikkaamalla tätä ’lintujen äänet mp3’.


Mikäli on jotain sanottavaa, jätä kommenttisi alapuolella olevaan palstaan!

Uutisia huovutusmaailmasta ja muita tarinoita >>

Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989