Huopataulu Lemmikin Valokuvasta – ENAKKOMAKSU

(5 tuotearviota)

200,00 

Tämä tuotelistaus koskee 200 € ennakkomaksua,joka varaa paikkasi Elena Bondarin räätälöidyn huovutetun lemmikkieläinmuotokuvan valmistuksessa. Jäljellä oleva saldo laskutetaan varauksen jälkeen. Pyydämme ystävällisesti täyttä maksua 14 päivän kuluessa laskun saapumisesta, ellei ole sovittu muista järjestelyistä. Maksun suorittamatta jättäminen voi johtaa varauksesi peruuttamiseen.

Räätälöity muotokuva voidaan valmistaa valokuvasta, joka esittää rakasta koiraa, kissaa, hevosta tai muita sinulle tärkeitä eläimiä. Se toimii erinomaisena lisänä sisustukseesi. Lemmikkieläinten muotokuvien luominen tuo minulle suurta iloa, ja suhtaudun jokaiseen projektiin huolellisesti kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin varmistaakseni täydellisen tyytyväisyytesi ostokseesi.

Lemmikkieläinten muotokuvien koot ja hinnat:

  • 15 x 15 cm taulu: 200 € ennakkomaksu + 200 € loppumaksu (yhteensä 400 € + toimituskulut)
  • 25 x 25 cm taulu: 200 € ennakkomaksu + 300 € loppumaksu (yhteensä 500 € + toimituskulut)
  • 40 x 40 cm taulu: 200 € ennakkomaksu + 700 € loppumaksu (yhteensä 900 € + toimituskulut)
  • 60 x 50 cm taulu: 200 € ennakkomaksu + 1400 € loppumaksu (yhteensä 1600 € + toimituskulut)
  • 40 x 50 cm taulu kahdella lemmikillä: 200 € ennakkomaksu + 1400 € loppumaksu (yhteensä 1800 € + toimituskulut)

Jos haluat räätälöidyn lemmikkieläinten muotokuvan eri kokoisena, älä epäröi ottaa yhteyttä, niin olen ilolla valmis tarjoamaan sinulle lisää vaihtoehtoja ja henkilökohtaisen tarjouksen. Tyytyväisyytesi on meille tärkeää, ja olemme täällä luodaksemme sinulle erityisen taidekappaleen, joka sopii täydellisesti mieltymyksiisi.

Lisävalintojen hinnat:
Kehykset harmaasta laudasta -120€ (harmaan laudan kehysten paksuus voi vaihdella)
Canvas-tyylinen huopa taulu – 80€
Lemmikin nimi tauluun – 20€

Varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Huopataulu_valokuvasta Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ympyränmuotoinen kirjontakehys

Neliönmuotoinen taulu

Kehykset harmaasta laudasta

Canvas-tyylinen huopa taulu

Me kaikki tavoittelemme onnea elämässämme. Onnelliset hetket ovat arvokkaita, mutta valitettavasti ne eivät voi kestää ikuisesti. Voimme kuitenkin säilyttää ne muistoissamme, jotta voimme aina palata niihin.

Ikävä kyllä aika haalistaa muistojamme ja jättää jäljelle vain yleisiä piirteitä. Tämä on syy siihen, miksi asiakkaani tilaavat minulta villamaalauksia lemmikeistään. Olen erityisen tarkka pienimmistäkin yksityiskohdista, jotta voimme ikuistaa hyvät muistot tauluissa.

Arvostan suuresti asiakkaideni luottamusta ja teen parhaani varmistaakseni, että jokainen lemmikki näyttää kauniilta ja elävältä taulussani.

Teen kloonin lemmikistäsi!

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopataulu

Lemmikin muistotaulu omalla valokuvalla. Voin tehdä sinulle huopataulun koirasta, hevosesta, kissasta, tai muista eläimestä ja aiheista. Se on niin ihana muisto, ja lisäksi erikois-sisustuselementti kotiisi. Tauluun kuuluu kiinnikemenetelmät, eikä taulua tarvitse erikseen hoitaakaan, vain pyyhkiä pölyt! Värit, joilla villa on värjätty kestää jopa kymmeniä vuosia.

Tilaus onnistuu helposti. Tarvitsen vain taulun mitat ja valokuvan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

✔100% käsintehty tuote, hyvälaatuinen, luonnolliset raaka-aineet, uniikki!

✔ juuri sinua varten 

✔ voin käyttää huopatuotteissa aitoja koiran karvoja. Parempi, jos löytyy kammattua pohjavillaa, kuten leikattua. Pyydä tarjousta!

Valmistan tuoteen sinulle mielelläni toiveidesi mukaan. Tarvitsen hyvälaatuisen valokuvan ja omat toiveesi. Tässä vaiheessa otan vastaan kommentteja ja toiveita lisää.

Huopataulun hinta vaihtelee koon, kehyksen tyypin ja työn vaativuuden mukaan. Voin tehdä kuvaan useita eläimiä lisämaksusta! Voin valmistaa tuoteen myös suuremmassa tai pienemmässä koossa, siitä erikseen sovittaessa. Jos haluat kehystää taulun, kerro toive etukäteen. Minun huopatauluni ovat tehty vain ja ainoastaan luonnon materiaaleista: villasta ja nahasta. Huopataulujen paksut pohjat huovutan itse. Lisäksi tauluun kuuluvat kiinnikkeet ja koukut. 

Ihmiset kysyvät myös, että kun teit esim. bernerin taulun, pystytkö tekemään erirotuisen koiran? Vastaus on, että minulle ei ole väliä minkä rotuinen koira on. Työn tekemiseen tarvitsen hyvän valokuvan. Niin… mustatkin koirat onnistuu piirtämään! Se ei ole ongelma.

Tilaa itselle tai lahjaksi käsintehty huopataulu. Tilaus onnistuu helposti. Tarvitsen vain taulun mitat ja valokuvan.

100% käsintehty tuote, hyvälaatuinen, luonnollisia raaka-aineita, uniikki!

Huomioithan seuraavaa:

Ostoksen jälkeen, lähetä ystävällisesti sähköpostia osoitteeseen info@ellunhuopa.com, ja ilmoita nimesi, tilausnumerosi, valitsemasi muotokuvan koko sekä toimitusmaa. Toivomme myös, että toimitat valitsemasi valokuvan muotokuvaa varten.

Huomioithan, että emme voi käyttää ammattimaisesti otettuja valokuvia, ellet omista oikeuksia valokuvan monistamiseen tai sinulla ole kirjallista lupaa valokuvaajalta. **Lähettämällä valokuvan vahvistat, että sinulla on tarvittavat oikeudet monistamiseen.


Tässä on vinkkejä taulun valitsemiseen…

Klikkaa tästä ja lue

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 14 × 2 × 14 cm (senttimetri)
Koko

30x30cm, 40X40cm, Ø 14cm, Ø 23cm, kahdella lemmikin kuvalla

Subscribe
Notify of
guest

Uusin
Vanhin Eniten äänestetty
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit
Niina
Niina
Guest
8 marraskuun, 2021 9:36 am

Hei!
Suurkiitos vielä taulusta, syntymäpäiväsankari liikuttui kyyneliin saakka!
Terveisin
Niina

Maikku
Maikku
Guest
11 joulukuun, 2020 9:41 pm

Nopea ja hyvä palvelu! Aivan upea taulu syntyi poikamme koiran kuvasta. Ilmekin on saatu mukaan niin aitona! Suosittelen lämpimästi, jos haluat antaa uniikin lahjan läheisellesi tai mahtavan muiston lemmikistäsi itsellesi.

Tanja
Tanja
Guest
6 toukokuun, 2020 7:41 pm

Itku pääsi. Edesmennyt Pirkko bernhardilainen on juurikin niin ihana kuin oli eläessään. Kiitos <3

Jetsu
Jetsu
Guest
27 marraskuun, 2019 5:13 pm

Toimitus oli nopeaa ja palvelu ystävällistä.
Huovutettu taulu koirastamme on AIVAN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEA!!!
Kyllä sitä on porukalla ihmetelty, miten taidokkaasti taulu on tehty.

Satu Virtanen
Satu Virtanen
Guest
2 kesäkuun, 2019 8:22 pm

Kiitos aivan ihanasta 3D taulusta. Tämä on ihana muisto lemmikistäni, joka on mennyt sateenkaarisillalle. Taulu on ammattitaidolla tehty ja monet sanoneet, että kuinka voi olla noin aidon näköinen 🙂 Suosittelen!