Sisustustaulu ”Kaupungin Sykkeessä, Luonnon Sylissä”

6 400,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Kaupungin Sykkeessä, Luonnon Sylissä Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Kaupungin Sykkeessä, Luonnon Sylissä”

Jatkuvien valintojen maailmassa löydämme itsemme risteyksessä, revittyinä kaupungin houkutuksen ja luonnon rauhan välillä. Tämä teos kertoo tarinan ja kutsuu sinut pohtimaan niitä valintoja, jotka muokkaavat elämääsi.

Kankaalla näkyy nuori tyttö seisomassa kaupunkielämän ja luonnon kauneuden kaksijakoisuuden keskellä. Kaupunkimaisema häämöttää etäällä, lupaillen jännitystä, mahdollisuuksia ja loputtomia tavoitteita. Kimaltelevien valojen takana piilee kiireinen olemassaolo, täynnä stressiä ja etääntymistä.

Toisaalta luonto houkuttelee rauhoittavilla maisemillaan, kuiskaten tarinoita rauhasta ja harmoniasta. Se muistuttaa meitä ympäröivästä yksinkertaisuudesta ja kauneudesta, tarjoten lepoa modernin elämän kaaoksen keskellä.

Tämä teos haastaa meitä pohtimaan tekemiämme valintoja. Hullaannummeko kaupungin houkutuksesta, sen lupauksista menestyksestä ja saavutuksista? Vai etsimmekö lohtua luonnon syleilyssä, jossa todellinen harmonia asuu?

Villamaalauksen tyttö edustaa meistä jokaista, seisomassa tällä ratkaisevalla risteyksellä. Antaako hän periksi kaupungin paineille, menettäen itsensä sen loputtomiin vaatimuksiin? Vai valitseeko hän erilaisen polun, sellaisen joka resonoi hänen sisäistä rauhaansa ja yhteyttään luontoon?

Kun katsot tätä taideteosta, kysy itseltäsi: Mikä on sinun valintasi? Löydätkö onnen yhteiskunnallisen menestyksen tavoittelusta vai etsitkö harmoniaa sisältäsi, omaksuen luonnon tarjoamat lahjat?

Valinnan voima on sinussa. Omaksu introspektio, kuuntele sydäntäsi ja anna valintasi johdattaa sinut kohti elämää, joka resonoi todellista olemustasi.

Valinta Sisällä. Mitä valitset?

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Taulu on kehystetty kangaskehykseen. Villamaalaus on valmis ripustettavaksi seinälle. Voit halutessasi kehystää taideteoksen puukehykseen.

  • Taulun koko 124 x 82 cm.
  • Maalauksen koko kehyksineen 130 x 88 cm

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Nauti ilmaisesta maailmanlaajuisesta toimituksesta tällä poikkeuksellisella tuotteella. Uskomme, että jokaisen tulisi voida nauttia sen kauneudesta, riippumatta sijainnistaan. Ilmaisen toimituksemme avulla voit vaivattomasti tuoda tämän tuotteen kotiisi, missä ikinä oletkin.

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 2 × 130 × 88 cm (senttimetri)