Sisustustaulu ”Kukkien lumo” sarjasta ”Vapaiden henkien satumetsässä kukkii”

450,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Kukkien lumo Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Kukkien lumo”

Tämä taulu on kiehtova tulkinta luonnon kauneudesta ja sen hienostuneisuudesta. Teos kutsuu katsojansa uppoutumaan syvälle kukkien maailmaan, jossa jokainen terälehti ja väri herää eloon.

Taulussa näkyy herkkää kukkaloistoa, joka hehkuu kaikissa mahdollisissa väreissä.
Tämä taideteos ei ainoastaan tuo luonnon ihanuutta kotiisi, vaan myös herättää tunteita ja tuo lohtua päivääsi. Se on kuin ikkuna kukkien maailmaan, joka säteilee kauneuttaan ympärilleen.

”Kukkien lumo” on täydellinen lisäys sisustukseesi, olipa se sitten olohuoneessa, makuuhuoneessa tai vaikkapa työtilassa. Se muistuttaa meitä luonnon ainutlaatuisesta kauneudesta ja sen voimasta inspiroida ja ilahduttaa meitä joka päivä.

Se on paitsi kaunis myös ajaton teos, joka ilahduttaa vuosien varrella.

Tervetuloa ”Kukkien lumon” maailmaan ja anna sen viedä sinut mukanaan luonnon kauneuden ihmeelliseen maailmaan.

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Tarvittaessa voin valmistaa erilaisia kehyksiä taulullesi, jotka sopivat täydellisesti sisustukseesi. Kysy minulta tästä vaihtoehdosta ja kerro toiveistasi.

  • Taulun koko 36 x 45 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 2 × 79 × 110 cm (senttimetri)