Sisustustaulu ”Kukkakoristeltu Metsän Kuningas” sarjasta ”Vapaiden henkien satumetsässä kukkii”

450,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Kukkakoristeltu Metsän Kuningas Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Kukkakoristeltu Metsän Kuningas”

”Eräänä päivänä karhu kulkiessaan metsässä huomasi hennon vaaleansinisen kukkasen. Hän pysähtyi, tuijotti kukkaa ja hymyili. ’Mikä odottamaton lahja luonnolta,’ karhu ajatteli. Siitä lähtien hän kävi joka päivä katsomassa kukkaa, ihaillen sen kauneutta ja yksinkertaisuutta.”

Tervetuloa iloisen jäniksen seuraan! Se hyppii ja riemuitsee kukkien keskellä, välittäen kesäisen ilon ja elämänilon tunnelman. Herkät villakuidut luovat ainutlaatuisen ja lumoavan taideteoksen, joka herättää eloon tilan kuin tilan. Lisää tämä värikäs villaista taideteosta kokoelmaasi ja anna itsellesi annos iloa ja leikkisyyttä joka päivä! Taiteilijan kädenjälki ja huolella valitut yksityiskohdat tekevät tästä teoksesta todellisen mestariteoksen, joka ihastuttaa jokaista katsojaa.

Sijoita tämä taidekappale ylpeästi kotisi seinälle, ja saat nauttia sen valoisasta ja iloisesta ilmapiiristä päivittäin. Anna tämän taideteoksen heijastaa persoonallisuuttasi ja korosta sisustuksesi ainutlaatuisuutta. Voit olla ylpeä omistamastasi taiteesta, joka on käsityönä valmistettu ja jossa jokainen yksityiskohta on harkittu tarkasti. Tämä teos on kuin aurinkoinen päivä, joka valaisee huoneen ja saa hymyn huulillesi.

Kutsu luonto ja kauneus kotiisi tällä upealla villateoksella, joka vie sinut matkalle villan taianomaiseen maailmaan. Jänis ja kukat kietoutuvat yhteen tässä taideteoksessa, muodostaen harmonisen kokonaisuuden, joka tuo iloa ja lämpöä ympäristöösi.

Tämä maalaus on kolmiulotteinen, ja kukka tulee esiin taulusta.

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana. Tämä huopataulu herättää paljon mielenkiintoa luonnon läheisyydestä ja maailman kauneudesta.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Tarvittaessa voin valmistaa erilaisia kehyksiä taulullesi, jotka sopivat täydellisesti sisustukseesi. Kysy minulta tästä vaihtoehdosta ja kerro toiveistasi.

  • Taulun koko 36 x 45 cm.

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 2 × 79 × 110 cm (senttimetri)