Uniikki Saunahattu Paljuhattu – pään suojaksi

150,00 

Valmistan erimallisia laadukkaita saunahattuja sinun toiveidesi mukaan. Miten mukava on mennä saunaan kauniissa hatussa, joka tekee löylyhetkistä mielenkiintoisempia ja huvittavia!

Hinta alkaen 150€ + toimituskulut. Hattuun tulevat yksityiskohdat lisätään hintaan sopimuksen mukaan. Tarvittaessa teen luonnokset.

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): saunahattu Osasto:

Kuvaus

Saunatonttuna hattu päähän ja löylyyn!

Muistan, kun pienenä ollessani näin paljon, kun aikuiset kävivät saunassa vastojen kanssa. Sen lisäksi heillä oli päässään villaiset saunahatut. Ajatus ja näky oli hassu, koska saunassahan on lämmin – miksi sinne vielä hattua pitäisi laittaa päähän? Tutkittuani asiaa oli mahtava saada tietää, että huopahatulla todellakin on terveydellinen vaikutuis meidän kehoon.

Haluan jakaa kanssasi sen hyödyt:

Saunahattu ei ole vain koristeeksi ja hassutteluun, vaan huopa toimii ”termarina”. Eli se ei anna pään ylikuumentua, vaan jopa viilentää. Ja kun on kylmä, huopa vastavuoroisesti pitää lämmön päässä, ettei tule kylmä.

Saunassa ei ole hyvä antaa päänsä kuumentua. Olen lukenutkin paljon juttuja suomalaisten lääkäreiden suosituksista, että löylyhetkinä kannattaisi pitää saunahattua päässä. Saunahattu suojaa myös hiuksia: se estää niitä kuivumiselta, eivätkä ne katkeile niin herkästi.

Saunahatusta saa idyllisen paketin:
– hauskuus
– rentous
– kauneus
– terveys
– hiusten hyvinvointi

Saunahattu on mainio lahjaidea! Varsinkin niille, jotka ymmärtävät saunan tarkoituksen. Saunahatut olisivat mitä parhaimpia lahjoja heille. Saunahattuun voisi kirjoittaa saajan nimen.

Saunahattu toimii myös paljussa/kylpytynnyrissä ja avantouinnilla.

Mistä hattu on tehty?

Hattu on tehty 100% laadukkaasta villasta. Voin lisätä silkkiä, pellavaa tai viskoosia, mikäli hatun malli vaatii sen.

Kutittaako hattu?

Joka lammas rodussa on erilainen villa, paksuus ja jäykkyys vaihtelee. Hattujen valmistuksessa käytän ainoastaan pehmeää villaa joka ei kutita eikä ärsytä ihoa. Huopapäähine on kevyt, lämmin ja tuntuu ihanan pehmeältä.

Miten tätä huopahattua hoidetaan/puhdistetaan?

Huopatuotteet ovat helppohoitoisia. Ne eivät vaadi erikoista hoitoa. Huopahatun pesuohjeet löydät kotisivuiltani >>

Huopatuotteita ei saa pestä pesukoneessa, ainoastaan käsinpesu!

Miten kauan pitää odottaa tilauksen valmistusta?

Tuotteiden valmistukseen tarvitsen aikaa noin 4-6 viikkoa (Aika voi olla pidempi riippuen tilausjonosta tilaus hetkellä). Mikäli sinulla on kiireellinen tilaus muista mainita viestissäsi milloin haluaisit saada sen.

Miten saa tilata?

  • Kuvaile hatun malli ja lähetä valokuva/piirrustus siitä millaisen hatun haluaisit. Valmistan tuotteen juuri sinun toiveidesi mukaisesti.
  • Valitse hatun sävy värikartastamme sekä kerro millaisia yksityiskohtia haluaisit hattuusi lisättävän.

tilaustyö; väri; käsityö; hattu; lahja; uniikki; paras lahja; hat; wool; felt; lahjaksi; talvi; joululahja;

Miten ottaa mitta päästä oikein?

Laita mittanauha pään paksuimpaan kohti. Kuvan avulla näet tarkasti mistä kohtaa mikäkin mitta tulee ottaa. Ilmoita tilauksesi yhteydessä pääsi ympärysmitta.

Minkä hintainen tämän tyyppinen hattu olisi?

Hinta alkaen 150€ + toimituskulut. Hattuun tulevat yksityiskohdat lisätään hintaan sopimuksen mukaan. Tarvittaessa teen luonnokset. Valmiista työstä lähetän kuvan sähköpostiisi hyväksymistäsi varteen.

Tuote toimitetaan postin välityksellä Palonurmesta. Voi myös tulla hakemaan itse osoitteesta Alakoskentie 195, Palonurmi.

Hattuja voi tilata myös ottamalla yhteyttä sähköpostitse: 


Seuraavissa kuvissa on esimerkkejä siitä, mitä olen saanut tehtyä:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 100 g (gramma)
Mitat 30 × 24 × 10 cm (senttimetri)
Subscribe
Notify of
guest

Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit