Sisustustaulu ”Uskotko ihmisiin?”

5 800,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Uskotko ihmisiin Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Uskotko ihmisiin”

”Edistyneen teknologian aikakaudella, jossa elämämme tuntuu liittyvän tiukasti digitaalisiin ihmeisiin ja tekoäly on väistämätön läsnäolo, herää kysymys: Uskomme edelleen ihmisen ytimeen?

Innovaatioiden pyörteessä on keskeistä pohtia olemassaolomme todellista tarkoitusta. Tunne-elämämämme syvyys, se laaja kirjo tunteita, joita koemme, ja itse ytimemme määrittävät meidät ihmisinä. Ajankohtana, jolloin teknologiaan on helppo ihastua, on olennaista tunnistaa, että todellinen voimamme piilee jossain olennaisen inhimillisessä.

Kykymme tuntea, rakastaa ja tuntea empatiaa erottaa meidät. Algoritmien ja datan keskellä tunteemme pysyvät selkeästi inhimillisenä piirteenä. Nämä tunteet, jotka juontavat juurensa rakkaudesta, muovaavat yhteyksiämme, kokemuksiamme ja vaikutustamme maailmaan.

Kun kuljemme nykyaikakauden läpi, älkäämme aliarvioiko ihmiskuntamme voimaa. Maailmassa, jossa teknologia näyttää pitävän vastaukset, muistakaamme, että kykymme tuntea ja rakastaa määrittävät meidät todella.”

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Taulu on kehystetty kangaskehykseen. Villamaalaus on valmis ripustettavaksi seinälle. Voit halutessasi kehystää taideteoksen puukehykseen.

  • Taulun koko 79 x 131 cm.
  • Maalauksen koko kehyksineen 86 x 138 cm

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Nauti ilmaisesta maailmanlaajuisesta toimituksesta tällä poikkeuksellisella tuotteella. Uskomme, että jokaisen tulisi voida nauttia sen kauneudesta, riippumatta sijainnistaan. Ilmaisen toimituksemme avulla voit vaivattomasti tuoda tämän tuotteen kotiisi, missä ikinä oletkin.

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 2 × 105 × 73 cm (senttimetri)
Subscribe
Notify of
guest

Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit