Tavoitteeni vuodelle 2022

Kiitos tälle vuodelle. Jotenkin ihan hullua ajatella, kuinka nopeasti tämä vuosi hurahti ohitseni. Se oli kuitenkin täynnä mielenkiintoisia tapahtumia. Vuoden lopussa on hyvä katsoa taaksepäin. Mitä teimme, missä onnistuimme, mitä harjoittelemme vielä uudelleen. Oletko jo aloittanut vuoden tulosten yhteenvedon?

Uusi vuosi, uusi alku. Näin ne sanoivat.

Nyt on aika, jolloin voimme aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä. Kun näen ympärilläni, että monet ihmiset asettavat konkreettisia tavoitteita uudelle vuodelle ja suunnittelevat, mitä he haluavat saavuttaa, olen hämmentynyt. Minun päähäni ei tule yhtä järkevää tavoitetta mieleen. Mikä on syy? Eikö minulla todellakaan ole tavoitteita? Miksi en voi keksiä mitään? Kuuntelin itseäni tarkasti ja tajusin, etten halua mitään konkreettista. Tiedän, että jotain hyvää on tulossa, enkä halua rajoittaa maailmankaikkeutta. Sillä on enemmän mielikuvitusta minua kohtaan, kuin minulla sitä kohtaan.

Saavuttaminen ei ole päämäärä. Tärkein asia minulle on olotila, jossa haluan olla. Tunteet, jotka haluan kokea.

Aion keskittyä tänä vuonna elämän tasapaino tiloihin, harmoniaan, seesteisyyden ja nautinnon aloilla. Tunnen itseni hyvin, joten tämä ei tarkoita, että tulen tekemään vähemmän töitä tai työtehtäväni helpottuvat. Suunnittelen tekeväni työn eri tilasta, täyttymyksen ja ilon tunteesta. Kuuntelen vielä paremmin kehoani ja toiveitani.

Jokainen valinta on pieni askel. Elämämme koostuu pienistä askeleista. Teemme valintoja joka päivä! Valitsemme, nousemmeko aikaisin aamulla vai nukummeko vähän pidempään. Valitsemme syömmekö pullan vai salaatin. Opimme jotain uutta tai katsomme leffan. Tämän päivän elämämme koostuu aiemmin tehdyistä valinnoista. Ovatko valintamme johtaneet valitsemiimme päämääriin? Jos ei, miksi valitsemme niitä?

Ole tarkkaavainen itsellesi, pidä huolta itsestäsi ja toiveistasi! Ole rauhallinen, koska hiljaisuudessa voit kuulla sisäisen laulusi.

Saavuttaa tavoite

Nyky maailmassamme on tapana asettaa tavotteita. Meitä pidetään onnistuneina, jos saavutamme niitä. Tunnemme olevamme menestyneitä, rakkauden ja huomion arvoisia. Kuitenkin… Tänä vuonna en saavuttanut kaikkia asettamiani tavotteita:
-en saanut tehtyä villamaalaus-verkkokurssiani loppuun asti.
-en ole pitänyt töistäni näyttelyä
-en ole luonut seinäkalenteria, jossa olisi huopamaalaukseni. Halusin mutta en tehnyt!

Ja tiedätkö mitä…. Se on ihan OK! On täysin okei asettaa suuria tavoitteita ja olla saavuttamatta niitä. Tavoitteita tarvitaan vain kehittämisen suunnan asettamiseen, koska tavoitteet osoittavat, mikä sinua tällä hetkellä kiinnostaa. Oletpa saavuttanut tavoitteesi tai et, tämän ei pitäisi estää sinua tuntemasta itseäsi tärkeäksi ja rakastetuksi. Menestys ei voi olla millään tavalla kriteeri rakkaudelle itseäsi kohtaan. Tämä ei voi määrittää tarkkaavaista ja lempeää asennetta itseään kohtaan. Rakkautta ei tarvitse ansaita! Minun ei tarvitse ansaita rakkautta ulkoisten tekijöiden kautta. En moiti tai väheksy itseäni siitä, etten ole tehnyt jotain.

Käännyn ja katson itseäni, annan itselleni onnea. Valitsen olla riippumaton ulkoisista olosuhteista. Toivon että sinäkin valitset itsesi ja täytät elämäsi onnella.

Entä mitä sinulle kuuluu? Miltä sinusta tuntuu, kun et saavuta asettamiasi tavotteita?

💚 Halaus 💚

 

Tue Suomalaista käsityötä!
Tykkäätkö siitä mitä teen?
Tue Suomalaista käsityötä ja auta Ellunhuopaa saavuttamaan jotakin suuremoista lahjoituksesi avulla!
-Kuinka paljon haluaisit lahjoittaa? Pienikin määrä lämmittäisi sydäntäni, olisi todella merkityksellinen ja auttaisi Ellunhuopaa huomattavasti!
Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989
Subscribe
Notify of
guest

0 KOMMENTTIA
Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit