Sisustustaulu ”Soturivalo”

2 300,00 

Kodin seinät voi koristaa kauniilla ja lämpimillä huovutustöillä. Ellunhuovan tauluilla teidän kotinne on lämpimämpi ja viihtyisämpi.

Todella upea ja uniikki villataulu, joka luo kotiisi arvokkaan, viekkaan, ja lämpöisen tunnelman.

🎨 Huovutettu kestävällä tekniikalla käyttäen sekä märkä – ja neulahuovutusta.

Vain 1 varastossa

Tuotteen perushinta
Lisävalintojen hinta
Yhteensä
Tuotetunnus (SKU): Uskotko ihmisiin-1 Osasto:

Kuvaus

Jokaisen maalauksen takana piilee kiehtova tarina

”Soturivalo”

”Tämä maalaus heijastaa elämämme matkaa, samankaltaista kuin salaperäinen polku pimeydestä valoon. Maalaus on pohjimmiltaan tumma, mutta sen keskellä istuu valoa säteilevä hahmo. Maalauksen alaosasta nousee polku. Keskeinen hahmo seisoo polulla, ja tie on valaistu heidän ympärillään. Kuitenkin polun päämäärä ja alkuperä pysyvät piilossa. Teos välittää selvän viestin: ihmisen tietoisuus on lyhytnäköinen, emmekä voi nähdä elämämme kokonaiskuvaa. Tulevaisuuden yksityiskohdat paljastuvat vain, kun etenemme matkallamme. Ymmärrämme menneisyyden opetukset vasta myöhemmin, kun olemme keränneet tarpeeksi kokemusta nähdäksemme tilanteen korkeammalta kannalta henkilökohtaisessa kehityksessämme. Viisaus ei piile ennakoimisessa, vaan matkassa itsessään. Elämän tarkoitus ei ole tietää kaikki vastaukset etukäteen, sillä niin toimiessa menettäisimme elämän tarkoituksen ja kasvun mahdollisuuden. Sen sijaan tarkoitus on kulkea polkua ja vähitellen löytää uusia horisontteja. Vaeltajan polku on turvallinen ja suojattu, kun se on valaistu sielun valon toimesta, johdettuna sydämen haluista. Olemme täällä elämää varten, tarkoitettu elettäväksi, ei siirrettäväksi, sopeutuen nykyisiin mielenkiinnon kohteisiin ja inspiraation virtaukseen, koska täydellisyyden lopullista pistettä ei ole olemassa.”

💚 Halaus 💚

Taulu, johon meni aikaa ja siinä on taikaa

Luo kodin tunnelmaa tällä taululla joka tekee asunnostasi kodikkaan, ja hieman erikoisemman!

Taide piristää, lohduttaa, ilahduttaa… Villan värit kestävät vuosikymmeniä, joten tämä käsintehty taulu säilyttää arvoaansa mainiosti. Taulu sopii monenlaisiin koteihin ja käy erinomaisesti hieman uniikkina lahjana.

Huopataulu ei vaadi mitään erityistä huolenpitoa, riittää kunhan muistaa pölyt pyyhkiä! Taulu on kehystetty kangaskehykseen. Villamaalaus on valmis ripustettavaksi seinälle. Voit halutessasi kehystää taideteoksen puukehykseen.

  • Taulun koko 50 x 76 cm.
  • Maalauksen koko kehyksineen 57 x 84 cm

Huopataulun sijoittamisessa on tärkeää muistaa, että suora auringonvalo ja kosteus ovat vahingollisia taulun materiaaleille. Sen takia villamaalausta, niin kuin muitakin piirrettyjä tauluja, ei tulisi koskaan sijoittaa ikkunaa vastapäätä, kostean tilaan tai suoraan lämpöpatterin päälle.

Valitse oikea paikka taululle

Nauti ilmaisesta maailmanlaajuisesta toimituksesta tällä poikkeuksellisella tuotteella. Uskomme, että jokaisen tulisi voida nauttia sen kauneudesta, riippumatta sijainnistaan. Ilmaisen toimituksemme avulla voit vaivattomasti tuoda tämän tuotteen kotiisi, missä ikinä oletkin.

Tyytyväisyystakuu:

  1. Tyytyväisyystakuu: Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Mikäli jostain syystä et ole, voit palauttaa maalauksen 12 päivän sisällä ja saada täyden hyvityksen tai vaihtaa sen toiseen teokseen.
  2. Aitoustakuu: Jokainen villamaalaus toimitetaan mukanaan aitoustodistus, joka takaa sen alkuperäisyyden ja vakuuttaa sen olevan Ellu Bondarin alkuperäistä taidetta.
  3. Laatutakuu: Olemme ylpeitä taiteemme laadusta. Maalauksemme valmistetaan huolellisesti korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne kestävät aikaa ja säilyttävät kauneutensa pitkään.
  4. Turvallinen pakkaus ja toimitus: Ymmärrämme turvallisen toimituksen tärkeyden. Jokainen maalaus pakataan huolellisesti suojataksemme sitä kuljetuksen aikana. Tarjoamme myös vakuutuksen lisäturvana.
  5. Erinomainen asiakaspalvelu: Sitoudumme tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, olen valmiina auttamaan sinua nopeasti ja ammattitaitoisesti.

Voit tehdä ostoksia luottavaisin mielin, sillä tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Koe ilo omistaa ainutlaatuinen taideteos, joka tuo kauneutta ja inspiraatiota tilaasi.

 

 

Seuraa minua somessa:
Instagram5k
Facebook0
YouTube989

Lisätiedot

Paino 1000 g (gramma)
Mitat 2 × 105 × 73 cm (senttimetri)
Subscribe
Notify of
guest

Sisäiset palautteet
Näytä kaikki kommentit